Følg os
  • Slide11
  • Slide10
  • Slide3
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide11
  • Slide10
  • Slide1

Guide til dit første boligkøb – Købersmægler.dk i “Kejser” på DR’s P1

Boligkøb i Silkeborg

Førstegangskøber Thomas overvejer sammen med sin kæreste et boligkøb i Silkeborg. Men hvad kan de købe for? Og hvad er det egentlig for en bolig, parret skal finde, for at den passer til deres behov og ønsker?

Faglig chef hos Købersmægler.dk John Wulff møder Thomas til en snak om det at købe bolig for første gang. Curt Liliegreen fra Boligøkonomisk Videnscenter deltager også og fortæller om bl.a. lån, markedets udvikling osv.

Hør udsendelsen her: DR P1 Kejser

Overvejer du selv at købe bolig, så kan du også få glæde af uvildig og uafhængig køberrådgivning hos Købersmægler.dk. Du vil typisk have glæde af at starte her, og få en køberrådgiver til at se på den bolig, som du har fået kig på: Gratis uvildig købsvurdering

 

Boligkøb Silkeborg

Læs mere

Overvejer du at købe sommerhus?

I dagens udgave af Børsen deltager Købersmægler.dk i en artikel om det at købe sommerhus. Er tommelfingerreglen om 1 times afstand i bil stadig relevant? Hvor kommer du længst for pengene, og hvor rækker pengene ikke så langt?

Læs mere i Børsens tillæg Penge og få gode råd til det gode sommerhuskøb.

Linket kræver, at du er abonnent på Børsen: Køberrådgivning sommerhus

Kontakt os på 70 99 99 00, hvis du vil have en gratis uvildig købsvurdering af et sommerhus, som du har et godt øje til.

 

Købersmægler i Børsen

 

Læs mere

Bliv klædt bedre på inden du tager på boligfremvisning

Står du over for et boligkøb, så kan du hjælpe dig selv ved at være bedre forberedt, inden du møder sælgers ejendomsmægler til en fremvisning eller til åbent hus. Alt for mange kaster sig ud i processen og tager ud og ser på bolig uden at forberede sig. Det kan man ikke fortænke folk i, da det er nu det spændende for alvor begynder. Derfor har mange også tendens til at springe forberedelserne over.

Læs mere

Købersmægler.dk citeres i Boligmagasin: “Husk de løbende udgifter”

Boligkøbere er ikke opmærksomme på de løbende udgifter, når de skal købe bolig.

I vores køberrådgivning støder vi alt for tit på boligkøbere, som ikke er opmærksomme på de løbende udgifter på den bolig, som de har forelsket sig i. Men det har faktisk stor betydning for den samlede boligøkonomi, hvis boligkøberen vælger en bolig med meget høje løbende udgifter.

Omkostningerne ved realkreditlån/finansiering fremgår af salgsopstillingen, og det er langt de fleste boligkøbere opmærksomme på. Det er synligt og det er nemt at forstå og afkode. Værre står det til med de løbende udgifter til fx vedligeholdelse, varme, el og vand. Disse udgifter er ikke på samme måde trukket frem og det er derfor svært at sammenligne boliger. Der kan imidlertid være store forskelle, boliger imellem, på de løbende udgifter.

Læs mere

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.