Følg os
  • Slide1
  • Slide11
  • Slide10
  • Slide3
  • Slide11
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide10

Købermægler Århus

Købermægler Århus

Kunne du godt tænke dig at købe en bolig i Århus, hvad end det drejer sig om ejer eller andel, så har du mulighed for at bruge en købermægler til at rådgive dig og sikre dig at dine interesser bliver varetaget på bedst mulige måde. Århus er for Jylland hvad København er for Sjælland, forstået på den måde, at boligmarkedet i disse byer er væsentligt anderledes end i oplandet og landområderne omkring byerne.

Ændringerne på boligmarkedet sker hurtigt og med større udsving end vi ser det fra andre områder. En vurdering af en lejlighed eller en villa kan sagtens være forældet blot pga et par måneder, og det er vigtigt at vide, hvor markedet bevæger sig henad. Man kan bruge det positivt fx i forbindelse med en selvsalg-sag, da det er de færreste private boligsælgere som ved præcis, hvad deres bolig skal koste. Som købermæglere ser vi tit og ofte at de har haft en ejendomsmægler til at vurdere deres bolig for så derefter at sætte den til salg på en selvsalgsportal. Men er der gået et par måneder eller endda mere siden vurderingen, så kan tingene sagtens have forskubbet sig på lokalniveau.

Hos Købersmægler.dk har vi en lang historik med at handle boliger og rådgive omkring boligkøb. Det betyder, at du kan være sikker på, at du er i trygge hænder. At handle en bolig i Århus kan være en stressende proces, da man skal kunne reagere hurtigere end det er tilfældet i provinsområderne. Hos Købersmægler.dk vil du opleve en personlig og engageret køberrådgivning som sørger for, at du står bedst muligt i boligkøbsprocessen. I langt de fleste tilfælde vil vi spare dig for penge i forbindelse med boligkøbet, da de vilkår og den pris vi kan hjælpe med at forhandle langt overstiger vores salær.

Giv os et kald på 70 99 99 00, hvis du vil høre mere om hvad Købersmægler.dk kan gøre for dig som købermægler i Århus. Vores telefon er åben det meste af døgnet.

Se vores priser                       

Se vores ydelser                           

Kontakt os

Købermægler Århus

Vi har fået en gennemsnitlig vurdering på 4.8. Dette er ud af 5 mulige. I alt har 331 givet os en anmeldelse på trustpilot

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.