Følg os
  • Slide11
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide10
  • Slide11
  • Slide1
  • Slide10
  • Slide3

Købermægler København

Købermægler København

Hvis du er på udkig efter en bolig i København, det være sig en ejerbolig eller en andelsbolig, så kan du med fordel bruge en købermægler som har en bred erfaring med boligmarkedet i hovedstaden. Markedet i København adskiller sig væsentligt fra resten af landet, omsætningshastighederne er større, kvadratmeterpriserne er højere og prisforhandlingen skal tit og ofte gribes anderledes an.

Hos Købersmægler.dk har vi en lang historik fra det københavnske boligmarked. Det betyder, at du kan være sikker på, at du er i trygge hænder. At handle en bolig i København kan for eksempel være en stressende proces, da mange boliger blive solgt for næsen af en og man må væbne sig med tålmodighed. Du vil opleve en personlig og engageret køberrådgivning hos os og vi sørger for, at du står bedst muligt i boligkøbsprocessen.

Hvis du allerede har fundet en bolig selv, men ønsker at vi skal hjælpe med at forhandle den rigtige pris på plads, så er det det som er udgangspunktet. Det kan også være, at du har en ide og drømme om, hvad det er du søger, men endnu ikke har fundet det, så er det her vi starter. Det kommer altså an på, hvor i processen du befinder dig, men generelt har vores kunder stor glæde af at involvere os så tidligt i processen som muligt.

Giv os et kald på 70 99 99 00, hvis du vil høre mere om hvad en købermægler kan gøre for dig i København. Vores telefon er åben det meste af døgnet.

Læs om vores forskellige ydelser

Kontakt os

Vi har fået en gennemsnitlig vurdering på 4.8. Dette er ud af 5 mulige. I alt har 331 givet os en anmeldelse på trustpilot

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.