Følg os
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide10
  • Slide11
  • Slide11
  • Slide1
  • Slide10
  • Slide3

Købermægler

Købermægler definition

Købermægler er et udtryk som først inden for de seneste par år er blevet almindeligt kendt. En købermægler er typisk en ejendomsmægler, som repæsenterer og rådgiver boligkøber i en bolighandel. I takt med at begrebet er blevet mere og mere kendt og anerkendt er antallet af handler, hvor der deltager en købermægler som køberrådgiver for boligkøber, blevet højere. Det er dog stadig en relativt lille andel af danske bolighandler som gennemføres med en købermægler involveret. Det vil vi hos Købersmægler.dk gerne ændre på. Vi mener at der skal en balance i bolighandlen og at boligkøberen i alt for høj grad er ringere stillet end boligsælgeren pga forskellen i “rådgiver-power”.

De rådgivere folk tidligere brugte i forbindelse med boligkøb var typisk boligadvokater eller en rådgiver fra købers bank som tog sig af det. Udfordringen med disse rådgivere er ikke deres evner og kompetencer, for de er i mange tilfælde højt specialiserede, men derimod deres fokusområde. De har tendens til at fokusere på at godkende selve handlens vilkår og indholdet i købsaftalen, som typiske ville være udfærdiget af sælgers mægler. Altså et område, der ligger langt henne i købsprocessen, som på dette tidspunkt er væsentligt fremskredet.

En købermægler fra Købersmægler.dk fokuserer på hele boligkøbsprocessen lige fra søgning og udvælgelse af de rette boligemner, besigtigelse og vurdering af potentialet, over prisforhandling og vilkårforhandling til godkendelse af handlen og afslutning af denne med tinglysning og refusionsopgørelse. Man får altså en køberrådgiver, som er der for en i hele processen og kan være sikker på, at der ikke er noget der bliver tabt på gulvet. Man sikrer sig altså, at ens interesser på alle områderne er varetaget  bedst muligt. Ikke mindst på pris- og vilkårforhandlingen er der rigtig mange penge at spare på boligprisen, hvis man griber det rigtigt an.

Ring til os nu på 70 99 99 00 og hør hvordan du kan få glæde af en købermægler ifm. dit boligkøb!

Købermægler København     |     Købermægler Århus

 

Se udvalgte referencer

 

 

Vi har fået en gennemsnitlig vurdering på 4.8. Dette er ud af 5 mulige. I alt har 331 givet os en anmeldelse på trustpilot

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.