Følg os
  • Slide11
  • Slide1
  • Slide10
  • Slide3
  • Slide11
  • Slide10
  • Slide1
  • Slide3

Købersmægler.dk i Børsen-artikel vedrørende boliger uden bopælspligt

Boliger uden bopælspligt

Køberrådgiver og partner Jacob Agerbo citeres i Børsen om fænomenet “boliger uden bopælspligt”. I artiklen sættes der blandt andet fokus på, at en del af de nye områder i København står øde hen i store perioder, da der ikke er tilmeldt en beboer på adressen i folkeregistret. Det er primært nybyggeri, som vi ser have status som bolig uden bopælspligt. De store byggerier langs Københavns havn er typiske luksuriøse lejlighedskomplekser, hvor der en del steder ikke kræves bopælspligt.

Svære at finde

Lejligheder med denne specielle status kan være svære at finde, da det ikke er muligt at søge på den denne status som boligkøber. Der er ikke noget flueben der kan vinges af på boliga.dk, hvor man sætter et filter på, der gør at man kun får lejligheder frem, som ikke har bopælspligt. Det gør det sværere at navigere på markedet for boligkøberen og det er svært at danne sig et overblik. Samtidig er priserne ikke helt sammenlignelige med tilsvarende boliger med bopælspligt, da lejligheden typisk handles dyrere når der ikke er knyttet en bopælspligt til adressen. Det er en række øvrige faktorer som adskiller sig fra det traditionelle boligmarked og det betyder, at der i høj grad er brug for professionel køberrådgivning, når man ønsker en bolig uden bopælspligt.

Hvem er boligkøberne?

De kunder som vi hjælper boligkøb inden for denne boligtype kan være udlandsdanskere, som ønsker en base i Danmark, når de er “hjemme”. Køber de en traditionel bolig med bopælspligt, så er der krav til, at boligen skal bebos. Og det er selvsagt problematisk for dem. En anden kundegruppe er eksempelvis virksomhedsejere, som bor i den anden ende af landet og som også har et behov for at kunne overnatte i København. Eller det er boligkøbere som bor nogle år endnu i en villa, men vælger at investere i deres kommende bolig i god tid. Når børnene flyver fra reden, så sælger de villaen og flytter ind i lejligheden.

Der kan være mange grunde til, hvorfor en boligkøber har behov for en bolig uden bopælspligt. Fælles er der det faktum, at boliger uden bopælspligt ikke kan søges på samme måde som boliger med bopælspligt, så man må gå anderledes til værks. Disse boliger har dog tendens til at være koncentreret omkring nybyggerierne/projektbyggerier i de større byer med hovedvægt på København.

Køberrådgivning – bolig uden bopælspligt

Overvejer du også at købe en bolig uden bopælspligt og vil høre mere om mulighederne for køberrådgivning i den forbindelse, så ring til os på 70 99 99 00 eller ved at skrive til kontakt@koebersmaegler.dk

Køberrådgivning uden bopælspligt

Vi har fået en gennemsnitlig vurdering på 4.8. Dette er ud af 5 mulige. I alt har 171 givet os en anmeldelse på trustpilot

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.