Følg os

Gratis uvildig købsvurdering

Få en Gratis Uvildig KøbsvurderingTM

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig købsvurdering af den bolig, som du har fundet og måske kunne være interesseret i. Det vil være en af vores køberrådgivere, som du får kontakt med. Du binder dig ikke til noget, og du kan frit vælge ikke at bruge os til andet end dette.

Ideen med den gratis uvildige købsvurdering er at klæde dig som boligkøber på til at stå stærkere og mere trygt i forbindelse med boligkøbet. I modsætning til en boligadvokat involverer vi os nemlig meget gerne i hele den proces der går forud for en evt købsaftale og bolighandel.

Det eneste du skal gøre er at sende en email med nogle simple informationer til koebsvurdering@koebersmaegler.dk

Hvad skal vi bruge fra dig?

I emailen skal du skrive adressen på den bolig, som du er interesseret i. Desuden skal vi bede dig oplyse et mobilnummer, som vi kan nå dig på, når vi har gennemgået boligsagen og har vores feedback klar til dig. Mere skal vi ikke bruge fra dig.

Hvad gør vi så?

Vi gennemgår de relevante boligdokumenter og databaser, som vi har tilgængelige samt bl.a. for eksempel tilstandsrapport, elrapport, tinglyste dokumenter, servitutter, radonrisiko, risiko for oversvømmelse osv. På den måde får du et overblik over, hvis der er noget, som vi som køberrådgiver mener, at du skal være særlig opmærksom på.

Hvor lang tid tager det?

Du kan forvente, at vi vender tilbage samme dag, hvis du har sendt os emailen inden kl 18. Vi arbejder typisk med købsvurderinger frem til kl 22 alle hverdage, hvor vores boligchat også er åben. For mange boligkøbere er det rart at tale med en køberrådgiver om aftenen, hvor der er fred og ro. Hvis man er et par, kan det også være rart, at begge to har mulighed for at deltage i samtalen. Selve samtalen tager typisk 20-30 minutter.

Andre relevante tilbud

Står du i en situation, hvor du allerede har modtaget en købsaftale, så tilbyder vi en gratis straksgennemgag af købsaftalen, så du kan sikre dig at du trygt kan skrive under. Det er afgørende, at der er de informationer i købsaftalen som kræves, herunder bl.a. de korrekte købsforbehold. Skriver du under på en købsaftale uden at den indeholder de korrekte forbehold, så risikerer du for eksmepel, at du ikke har mulighed for at frafalde handlen, selvom din køberrådgiver eller bankrådgiver ikke vil godkende handlen. Læs mere her:
Straksgennemgang af købsaftale

Vores køberrådgivning

Læs om vores ydelser inden for køberrådgivning her: Køberrådgivnings-ydelser

Vi har fået en gennemsnitlig vurdering på 4.8. Dette er ud af 5 mulige. I alt har 331 givet os en anmeldelse på trustpilot

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.