Følg os
  • Slide3
  • Slide10
  • Slide11
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide11
  • Slide1
  • Slide10

Få hjælp til prisforhandlingen og spar mange tusinde kroner

Du kan se hvad boligen er udbudt til, men hvad er den rette pris, hvis du skal gøre et godt boligkøb? Hvis du vælger at benytte dig af Købersmægler.dk som professionel forhandler, står vi for at forhandle prisen på boligen og sikrer dig den bedst mulige handelspris på boligen.

Gratis Uvildig KøbsvurderingTM

Et godt sted at starte er med en Gratis Uvildig KøbsvurderingTM. Vi ser på boligen ud fra de data og dokumenter vi har adgang til, for at give dig en ide om, hvad du skal være særligt opmærksom på, hvad vi synes er værd at bemærke omkring boligen, samt hvad vores forventninger er til prisnedslag i forhold til udbudsprisen.

At gøre en forskel

Ved at benytte dig af en professionel købermægler, sparer du ikke kun dig selv for en masse bekymringer – der er ligeledes mulighed for at spare rigtig mange penge på huskøbet. Et af de områder, hvor vi, som købermæglere, virkelig kan gøre en stor forskel, er i forbindelse med forhandling af prisen på boligen samt forhandling af vilkårene for overtagelsen generelt.

Prisforhandling er en kerneydelse

Prisforhandling er hos os absolut en kerneydelse. Modsat boligadvokater og bankrådgivere er prisforhandlingen et af kardinalpunkterne i vores ydelser. Vi står for forhandlingen med sælgers mægler og sørger for at optimere de muligheder, der er i forbindelse med handlen. Vi kender faldgruberne, forhandlingsmulighederne og forhandlingsteknikkerne. I forbindelse med prisforhandlingen lægger vi en strategi for at opnå det højest mulige afslag.

Nogle gange er det væsentligste dog, at sikre os, at du rent faktisk får boligen, fx hvis der er flere købere. Derfor afstemmer vi altid strategien og succeskriterierne for prisforhandlingen med boligkøberne individuelt.

Hvad koster det?

Vores salær for prisforhandlingen er 10 % af det prisnedslag, som vi opnår ift. udbudsprisen. Da vores salær er resultatafhængigt betyder det, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at opnå den bedste pris for køber, og at vi udelukkende varetager købers interesser i forhandlingen. I langt de fleste tilfælde har vi bedre forudsætninger end boligkøber selv til at prisforhandle en bolig. Vi er professionelle, erfarne forhandlere og vi er ikke følelsesmæssigt involverede i bolighandlen, sådan som boligkøberen er det. Det betyder, at vi har langt mere forhandlingsstyrke ift. hvis man som boligkøber selv forsøger sig.

Kontakt os ved at bruge kontaktformularen til højre for artiklen eller ring til os på 70 99 99 00. Vi besvarer opkald alle ugens dage mellem 8-22. Du kan også skrive en e-mail til os: kontakt@koebersmaegler.dk

Udvalgte links omkring Købersmægler.dk og prisforhandling:

Læs en artikel i Finans.dk, hvor Købersmægler.dk bliver interviewet omkring det at prisforhandle. 

Boliga har mødt Købersmægler.dk til en snak om prisforhandling.

BT møder Købersmægler.dk om prisforhandling og det gode boligkøb.

Børsen har mødt Hans Henrik og Liv som har brugt Købersmægler.dk ifm deres boligkøb og til prisforhandling.

 

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.