Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.

Advokatsekr. til testamenter, ægtepagter og samejekontrakter mv.

Vi søger en ny medarbejder til vores boligjura-team. Den optimale profil er sandsynligvis advokatsekretær og har erfaring med rådgivning om sikring af kunder; rådgivning om testamenter, ægtepagter osv. Du skal kunne rådgive og arbejde med området selvstændigt.

Du kommer til at indgå i vores boligjura-team, og det er en forudsætning, at du har erfaring med rådgivning om og udarbejdelse af dokumenter til sikring af kunderne. Som et led i vores kundeservice, tilbyder vi rådgivningssamtale til kunder, bl.a. i forbindelse med køb af fast ejendom.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du vil have kontakt til firmaets øvrige rådgivere og til de boligkøbere, som du vil komme til at servicere. Du er servicemindet, og god til mennesker. En stærk faglighed er alfa omega, så vi kan levere høj og ensartet kvalitet, hver gang vi hjælper en boligkøber.

I vores koncept arbejder vi i høj grad hjemmefra, og der er pt ikke mødepligt. Det er derfor en forudsætning, at du godt kan tænke dig den frihed, der ligger i at udføre dit arbejde, der hvor det passer dig. Konceptet giver dig mulighed for at have en fornuftig balance mellem fritid og arbejdsliv, og du får frihed til at prioritere din dagligdag, så arbejdet tilpasses din situation. Det er derfor ikke vigtigt, hvor du bor.

Den optimale profil er vant til at bruge Advosys eller kan tilegne sig viden og fortrolighed med værktøjet hurtigt. Advosys er det sagsstyringssprogram, vi bruger. Kender du ikke Advosys i forvejen, så bliver du naturligvis lært op.

Købersmægler er et rendyrket køberrådgivningskoncept, hvor vi udelukkende hjælper boligkøbere og sikrer boligkøbernes interesser bedst muligt i bolighandler. Vi sætter en ære i at være boligkøbers tætte rådgiver og i at skabe tillid og tryghed for vores kunder. Vores mission er, at boligkøbere skal være mindst lige så stærkt repræsenteret rådgivningsmæssigt i bolighandler, som boligsælger er det. Det er det, vi arbejder for hver dag.

Vi mener, at vi er Danmarks førende uafhængige køberrådgivningsvirksomhed, og vores team på godt 35 mand hjælper mere end 3.000 boligkøbere årligt. Vi går gerne forrest i udbredelsen af kendskabet til køberrådgivning som koncept og deltager i boligdebatten i medierne, hvor vi er flittigt citeret. Du vil derfor blive en del af en vækstvirksomhed, som kendetegnes ved en stærk iværksætterånd, og hvor medarbejderne er vores vigtigste konkurrenceparameter.

Det er vort ønske, at du udvikler dig fagligt, så du fortsat vil være blandt de dygtigste i branchen. Du vil derfor løbende efteruddanne dig, som en del af din udvikling.

Vi mener at kodeordene for et godt arbejdsklima er et positivt sind, venlighed, respekt, en uformel omgangstone og plads til selv at kunne påvirke sin hverdag. Det gode arbejdsklima går hos os hånd i hånd med seriøsitet og stolthed ved det veludførte arbejde.

Ansøgning sendes pr. mail til [email protected]
Ansøgningerne vil blive behandlet efterhånden, som de modtages, og vi vil løbende afholde samtaler.


Job ID: 12348
Oprettet: 25.04.2022
Arbejdsgiver:

Købersmægler

Arbejdssted:

København

Lignende Stillinger

Købersmægler søger en advokatsekretær el. lignende uddannelsesniveau til rådgivning vedr. boligkøb – køberrådgivning, godkendelsesskrivelser og berigtigelser.

Job ID: 12341
Oprettet: 25.04.2022

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os