Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.

Sagsbehandler til Køberrådgivning i København

På grund af en øget tilstrømning af boligkunder søger vi en sagsbehandler. Vi søger en sagsbehandler som bl.a. skal forestå selvstændig godkendelse og berigtigelse af ejendomshandler, udarbejdelse af refusionsopgørelser samt andre tinglysningsopgaver.

Købersmæglers sagsbehandlingsteam

Du skal indgå i vores sagsbehandlingsteam, og det er en forudsætning for at blive taget i betragtning, at du har erfaring med gennemgang af dokumenterne i en bolighandel, godkendelse af bolighandler samt berigtigelse af bolighandler. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du vil have kontakt til firmaets køberrådgivere og til de boligkøbere, som du vil komme til at servicere. Du er servicemindet og god til mennesker. Og så er du typen, der sjældent laver fejl, selvom der er mange opgaver, der skal løses.

I vores koncept arbejder vi i høj grad hjemme fra og der er ikke mødepligt bortset fra til de fælles statusmøder. Det er derfor en forudsætning, at du evner at udvise en høj grad af selvdisciplin og vil kunne planlægge din egen arbejdsdag. Konceptet giver dig mulighed for at have en fornuftig balance mellem fritid og arbejdsliv og du får frihed til at prioritere din dagligdag, så arbejdet tilpasses din situation og ikke omvendt. Det er derfor ikke vigtigt, hvor du bor.

Du er i dag sikkert ansat på et advokatkontor med boligkunder, fx som advokatsekretær. Eller også er du ansat i en ejendomsmæglervirksomhed og sidder med ansvaret for køberrådgivning.

Købersmægler er et rendyrket køberrådgivningskoncept, hvor vi udelukkende hjælper boligkøbere og sikrer boligkøbernes interesser bedst muligt i bolighandler. Vi sætter en ære i at være boligkøbers tætte rådgiver og i at skabe tillid og tryghed for vores kunder. Vores mission er, at boligkøbere skal være mindst lige så stærkt repræsenteret rådgivningsmæssigt i bolighandler som boligsælger er det. Det er det vi arbejder for hver dag.

Hvem er vi

Vi er Danmarks førende uafhængige køberrådgivningsvirksomhed og vi hjælper mere end 1.000 boligkøbere årligt. Vi går gerne forrest i udbredelsen af kendskabet til køberrådgivning som koncept og deltager i boligdebatten i medierne, hvor vi er flittigt citeret. Du vil derfor blive en del af en vækstvirksomhed, som kendetegnes ved en stærk iværksætterånd og hvor medarbejderne er vores vigtigste konkurrenceparameter. En stærk faglighed er alfa omega, så vi kan levere høj og ensartet kvalitet, hver gang vi hjælper en boligkøber.

Det er vort ønske, at du udvikler dig fagligt, så du fortsat vil være blandt de dygtigste i branchen. Du vil derfor få mulighed for at deltage i relevant efteruddannelse.

Vi mener at kodeordene for et godt arbejdsklima er et positivt sind, venlighed, respekt, en uformel omgangstone og plads til selv at kunne påvirke sin hverdag. Det gode arbejdsklima går hos os hånd i hånd med seriøsitet og stolthed ved det veludførte arbejde.

Ansøgning sendes pr. mail til [email protected]

Ansøgningerne vil blive behandlet efterhånden som de modtages og vi vil løbende afholde samtaler..


Job ID: 4071
Oprettet: 16.08.2019
Arbejdsgiver:

Købersmægler

Arbejdssted:

København

Lignende Stillinger

Bliv køberrådgiver i Købersmægler og bliv en del af en køberrådgivningsvirksomhed i vækst. Vi ønsker at ansætte en rådgiver, som har minimum 5-7 års erfaring som boligprofessionel. Du har ...

Job ID: 4068
Oprettet: 16.08.2019

Seneste Artikler

Boligkøb Guiden - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guiden – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Hvad er forældrekøb, hvad er fordelene og hvordan kommer man igang
Artikler & Nyheder

Hvad er forældrekøb, hvad er fordelene og hvordan kommer man igang

Det er igennem årene blevet stadig mere almindeligt, at forældre vælger at investere i en ejerlejlighed eller andelsbolig til deres børn eller omvendt - at børnene investere i fast ...
Ring til os
Skriv til os