Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Bliv klædt bedre på inden du tager på boligfremvisning

Bliv klædt bedre på inden du tager på boligfremvisning

Står du over for en boligfremvisning, så kan du hjælpe dig selv ved at være bedre forberedt, inden du møder sælgers ejendomsmægler til en boligfremvisning eller til åbent hus.

Står du over for en boligfremvisning, så kan du hjælpe dig selv ved at være bedre forberedt, inden du møder sælgers ejendomsmægler til en boligfremvisning eller til åbent hus. Alt for mange kaster sig ud i processen og tager ud og ser på bolig uden at forberede sig. Det kan man ikke fortænke folk i, da det er nu det spændende for alvor begynder. Derfor har mange også tendens til at springe forberedelserne over.

Få en bedre proces og spar penge

Det er dog vores erfaring som køberrådgivere, at man får en langt bedre proces, hvis man tager sig tid til at forberede sig blot en smule. Man får også langt mere ud af sin køberrådgivning, hvis man forbereder sig. Og i sidste ende kan man måske endda se frem til at sparre en stor portion penge, fordi prisforhandlingen og forhandlingen af øvrige vilkår er bedre styret.

Læs mere om hvordan du bliver klædt bedre på til at tage på boligfremvisning

John Wulff som er faglig chef og køberrådgiver hos Købersmægler har deltaget i et interview omkring denne del af boligkøbet. Flere medier citerer fra interviewet i artikler om denne del af boligkøbsprocessen, som ellers sjældent bliver omtalt og behandlet.

06/11/2018 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guiden - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guiden – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os