Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Køberrådgivning Boligkøb

Gør et godt og trygt boligkøb med Købersmægler køberrådgivning.

Vi er med dig hele vejen i dit boligkøb og hjælper dig med at finde den rette bolig og købe den til den rette pris - nemt og trygt.

Få hjælp til at finde den rette bolig
Få tjekket boligens stand og få en købsvurdering
Få hjælp til de vigtige papirer
Få hjælp til prisforhandling

Besigtigelse af bolig & købsvurdering

Vurdering af bolig inden du køber.
Vi ser på boligen, området, tilstandsrapporten, potentialet etc. og giver på baggrund af dette vores anbefaling ift dine ønsker og mulighederne i boligen.

Pris: kr. 2.500,-
Vi besigtiger boligen og giver dig vores boligprofessionelle input ud fra vores gennemgang. Vi vurderer boligen nøgternt og med baggrund i vores mange års erfaring som ejendomsmæglere. Vores gennemgang er ikke en byggeteknisk gennemgang, men vi har i stedet fokus på prisforhandlingsmulighederne, samt giver dig en overordnet boligrådgivning.

Besigtigelse før du køber

Har du fundet en bolig, som du synes er spændende, og som kunne være et potentielt nyt hjem, anbefaler vi at næste skridt er at foretage en besigtigelse af den pågældende bolig. Eftersom de fleste ejendomsmæglere er dygtige sælgere, er det vigtigt at lade en professionel køberrådgiver vurdere købet, investeringen og potentialet. På den måde vil du altid have en professionel fagmand på din side, som ved, hvilke aspekter ved boligen og handlen, man skal være særligt opmærksom på. Ved at besigtige boligen opnår vi en langt bedre forståelse af boligen, og har ikke kun salgsopstillingen og vores databaser at forholde os til. Ved at besigtige boligen kan vi give et konkret bud på handelsprisen og dermed i højere grad rådgive dig omkring mulighederne for prisforhandling.

I nogle tilfælde vil det være relevant, at vi inddrager en byggesagkyndig for at vurdere specifikke områder af boligen af mere teknisk karakter. Som supplement til vores køberrådgivning kan det eksempelvis være nødvendigt at få en professionel el-installatør til at tjekke, om boligens el-installationer er lovlige og sikre. Vi sender sammen med dig gerne en fagperson ud for at vurdere de byggetekniske aspekter, som vi bliver enige med dig om at få særligt belyst.

Start med en Gratis Uvildig Købsvurdering

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig købsvurdering af den bolig, som du har fundet og måske kunne være interesseret i. Det vil være en af vores køberrådgivere, som du får kontakt med. Du binder dig ikke til noget, og du kan frit vælge ikke at bruge os til andet end dette.

Ideen med den gratis uvildige købsvurdering er at klæde dig på som boligkøber til at stå stærkere og mere trygt i forbindelse med boligkøbet. I modsætning til en boligadvokat involverer vi os nemlig meget gerne i hele den proces der går forud for en evt købsaftale og bolighandel.

Hvad gør vi så?

Vi gennemgår de relevante boligdokumenter og databaser, som vi har tilgængelige samt for eksempel tilstandsrapport, elrapport, radonrisiko, risiko for oversvømmelse, støjgener, sammenlignelige prisnedslag osv. På den måde får du et overblik over, hvad vi som køberrådgiver mener, at du skal være særlig opmærksom på. En gratis uvildig købsvurdering inkluderer ikke en fysisk besigtigelse af boligen, men er et rigtig godt sted at starte.

Hvor lang tid tager det?

Du kan forvente, at vi vender tilbage samme dag, hvis du har sendt os e-mailen inden kl 18. Vi arbejder typisk med købsvurderinger frem til kl 22 alle hverdage, hvor vores boligchat også er åben. For mange boligkøbere er det rart at tale med en køberrådgiver om aftenen, hvor der er fred og ro. Hvis man er et par, kan det også være rart, at begge to har mulighed for at deltage i samtalen. Selve samtalen og købsvurderingen tager typisk 20-30 minutter og køberrådgivere sørger for at aftale et konkret tidspunkt med dig, så du er forberedt og klar.

Købsaftalen: få en gratis straksgennemgang

Står du i en situation, hvor du allerede har modtaget en købsaftale, så tilbyder vi en gratis straksgennemgang af købsaftalen, så du kan sikre dig, at du trygt kan skrive under. Det er afgørende, at der er de informationer i købsaftalen som kræves, herunder bl.a. de korrekte købsforbehold, deadlines m.m. Skriver du under på en købsaftale uden at den indeholder de korrekte forbehold, så risikerer du for eksempel, at du ikke har mulighed for at frafalde handlen, selvom din køberrådgiver eller bankrådgiver ikke vil godkende handlen.

Læs mere om Straksgennemgang af købsaftale

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os