Følg os
  • Slide10
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide11
  • Slide1
  • Slide3
  • Slide10
  • Slide11

Køberrådgivning ydelser

Search & Selection

Vi finder relevante og spændende boliger for dig med baggrund i dine krav, ønsker og prioriteringer. Der er stor forskel på processen alt efter boligform, boligønsker osv. Derfor fastsættes prisen på BoligSearch & Selection også individuelt. Kontakt os for nærmere information.

Læs mere
Hos Købersmægler.dk ved vi, at det kan svært hele tiden at holde sig opdateret omkring, hvilke boliger der er til salg. Hvis du endnu ikke har fundet en bolig, som du har forelsket dig i, kan det derfor være en stor hjælp at få køberrådgivning fra en professionel købersmægler. Hos Købersmægler.dk har vi stor erfaring med at yde professionel køberrådgivning, hvor vi giver vores klienter den nødvendige hjælp til at finde den helt rigtige bolig. Vi ser på dine krav og ønsker, hvorudfra vi udvælger boliger, som vi mener er relevante og spændende for netop dig og din situation. På den måde slipper du for selv at skulle ajourføre dig med et omskifteligt boligmarked, samtidig med at du orienteres omkring de boliger, som er interessante for lige netop dig.

Prisen for BoligSearch & Selection er afhængig af boligformen, dine boligønsker osv.

Hvis du allerede selv har fundet en bolig, så er næste relevante skridt en besigtigelse og professionel købsvurdering af den. Lad os hjælpe dig med at vurdere om det er et potentielt godt køb og en god investering.


 

Besigtigelse og købsvurdering af bolig inden du køber

Vi besøger boligen og området, gennemgår tilstandsrapporten, potentialet etc. og giver på baggrund af dette vores anbefaling ift dine ønsker.

Pris: kr. 2.500,-

Læs mere
Har du fundet en bolig, som du synes er spændende, og som kunne være et potentielt købsemne, er næste skridt at foretage en grundig besigtigelse af den pågældende bolig. Eftersom de fleste ejendomsmæglere er dygtige sælgere, er det vigtigt at lade en professionel købermægler vurdere købet, investeringen og potentialet. På den måde vil du altid have en professionel fagmand på din side, som ved, hvilke aspekter ved boligen og handlen man skal være særligt opmærksom på.

Prisen for besigtigelse & købsvurdering er 2.500 kr.

I nogle tilfælde vil det være relevant, at vi tager en byggesagkyndig med til at vurdere specifikke områder af boligen af mere teknisk karakter. Som supplement til vores køberrådgivning kan det eksempelvis være nødvendigt at få en professionel el-installatør til at tjekke, om boligens el-installationer er lovlige og sikre. Hos Købersmægler.dk har vi et tæt samarbejde med en række dygtige byggesagkyndige, hvorfor vi også påtager os ansvaret for at koordinere dette som del af vores køberrådgivning.


 

Gennemgang af købsaftale og komplet juridisk sagsbehandling – Købt eller Gratis*

Herunder gennemgang af købsaftale, godkendelsesskrivelse, tinglysning/skøde (berigtigelse), refusionsopgørelse osv

Pris: kr. 7.500,-

Læs mere
Hvis sælger siger ja til vores tilbud og den pris og vilkår, vi foreslår, så skal handlen gennemføres og berigtiges. I praktisk forstand vil det sige, at sælger skal have udbetalt sine penge, og at køber skal fremgå som den officielle ejer af den pågældende bolig.

Desuden skal der muligvis arrangeres forhøjelse af sikkerhed, debitor/kreditor-skifte, tinglysning og udarbejdelse af skøde samt opstilles og gennemføres refusion. Som din købersmægler vil vi naturligvis stå for at alle disse foranstaltninger bringes i orden.

I forbindelse med købsaftalen gennemgås alle relevante dokumenter for ting, som vi skal være opmærksomme på. Det kan eksempelvis dreje sig om servitutter, som muligvis kan indskrænke brugsretten af ejendommen, fælleslån i foreninger etc. For at være sikker på at man ved præcis, hvad man går ind til, er det derfor anbefalelsesværdigt at indgå et samarbejde med en erfaren købermægler, som kan sikre en grundig og fyldestgørende køberrådgivning gennem hele købsprocessen.

Prisen for håndtering og udarbejdelse af dokumenter, berigtigelse, afslutning af handlen inkl. skøde og refusionsopgørelse er 7.500 kr.

Du skal ikke involvere en boligadvokat ved siden af, da vi også påtager os disse opgaver.


 

Prisforhandling

Et er hvad boligen er udbudt til og hvad sælger vil have. Vi står for at forhandle prisen på boligen og sikrer dig den bedste pris.

Pris: 10 % af det opnåede prisafslag ift. udbudsprisen

Læs mere
Ved at benytte dig af en professionel købermægler, sparer du ikke kun dig selv for en masse bekymringer – der er ligeledes mulighed for at spare rigtig mange penge på huskøbet. Et af de områder, hvor vi, som købermæglere, virkelig kan gøre en stor økonomisk forskel, er nemlig i forbindelse med forhandling af prisen på boligen og forhandling af vilkårene for overtagelsen generelt. Prisforhandlingen er vores hovedydelse. Modsat boligadvokater og bankrådgivere er prisforhandlingen et af kardinalpunkterne i vores ydelser. Vi står for forhandlingen med sælgers mægler og sørger for at optimere de muligheder, der er ifm. handlen. Her kan der virkelig gøres en forskel, og de mange års erfaring fra sælgers side betyder, at vi kender faldgruberne, forhandlingsmulighederne og forhandlingsteknikkerne. I prisforhandlingen inddrager vi eksempelvis boligens stand, beliggenhed samt andre faktorer. Vælger du at lade Købersmægler.dk være din professionelle købersmægler, kan du således være sikker på, at du indgår en boligkøbsaftale, som er mest rentable og for fordelagtig for dig.

Pris: Vores salær for prisforhandlingen er 10 % af det prisnedslag, som vi opnår ift. udbudsprisen. Det betyder også, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at opnå den bedste pris for køber og varetager udelukkende købers interesser i forhandlingen.


 

Vi sammensætter gerne en specifik pakke, ud fra dine ønsker. Vi kan stå for hele processen eller du kan vælge et eller flere områder, som vi skal stå for. Kontakt os på 70 99 99 00 for en specifik pris ift. dine ønsker.
Få indblik i hvad du kan forvente af en købermægler

Se vores priser på tillægsydelser
*Da vi tilbyder Købt eller Gratis modtager du først en faktura, når handlen er endelig. Dvs når handlen er godkendt og sælger har accepteret vores godkendelsesskrivelse og handlen dermed er en realitet.

 


Vi har fået en gennemsnitlig vurdering på 4.8. Dette er ud af 5 mulige. I alt har 331 givet os en anmeldelse på trustpilot

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.