Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Køberrådgivning Boligkøb

Gør et godt og trygt boligkøb med Købersmægler køberrådgivning.

Vi er med dig hele vejen i dit boligkøb og hjælper dig med at finde den rette bolig og købe den til den rette pris - nemt og trygt.

Få hjælp til at finde den rette bolig
Få tjekket boligens stand og få en købsvurdering
Få hjælp til de vigtige papirer
Få hjælp til prisforhandling

Prisforhandling ved boligkøb

Du kan se hvad boligen er udbudt til, men hvad er den rette pris, hvis du skal gøre et godt boligkøb? Hvis du vælger at benytte dig af Købersmægler som professionel forhandler og køberrådgiver, står vi for prisforhandlingen på boligen og sikrer dig den bedst mulige handelspris på boligen.

Gratis Uvildig Købsvurdering

Et godt sted at starte er med en Gratis Uvildig Købsvurdering. Vi ser på boligen ud fra de data og dokumenter vi har adgang til, for at give dig en ide om, hvad du skal være særligt opmærksom på, hvad vi synes er værd at bemærke omkring boligen, samt hvad vores forventninger er til prisnedslag i forhold til udbudsprisen.

En køberrådgiver kan spare dig for bekymringer

Ved at benytte dig af en professionel købermægler, sparer du ikke kun dig selv for en masse bekymringer – der er ligeledes mulighed for at spare rigtig mange penge på huskøbet. Et af de områder, hvor vi, som købermæglere, virkelig kan gøre en stor forskel, er i forbindelse med forhandling af prisen på boligen samt forhandling af vilkårene for overtagelsen generelt.

Prisforhandling er en kerneydelse

Prisforhandling er hos os absolut en kerneydelse. Modsat boligadvokater og bankrådgivere er prisforhandlingen et af kardinalpunkterne i vores ydelser. Vi står for forhandlingen med sælgers mægler og sørger for at optimere de muligheder, der er i forbindelse med handlen. Vi kender faldgruberne, forhandlingsmulighederne og forhandlingsteknikkerne. I forbindelse med prisforhandlingen lægger vi en strategi for at opnå det højest mulige afslag.

Nogle gange er det væsentligste dog, at sikre os, at du rent faktisk får boligen, fx hvis der er flere købere. Derfor afstemmer vi altid strategien og succeskriterierne for prisforhandlingen med boligkøberne individuelt.

Hvad koster prisforhandling?

Vores salær for prisforhandlingen er 10 % af det prisnedslag, som vi opnår ift. udbudsprisen. Da vores salær er resultatafhængigt betyder det, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at opnå den bedste pris for køber, og at vi udelukkende varetager købers interesser i forhandlingen. I langt de fleste tilfælde har vi bedre forudsætninger end boligkøber selv til at prisforhandle en bolig. Vi er professionelle, erfarne forhandlere og vi er ikke følelsesmæssigt involverede i bolighandlen, sådan som boligkøberen er det. Det betyder, at vi har langt mere forhandlingsstyrke ift. hvis man som boligkøber selv forsøger sig.

Har du lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med prisforhandling i forbindelse med køb af bolig, kan vi kontaktes på chat og telefon alle ugens 7 dage i tidsrummet kl. 08-22.

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os