Køberrådgivning Boligkøb

Gør et godt og trygt boligkøb med Købersmægler køberrådgivning.

Vi er med dig hele vejen i dit boligkøb og hjælper dig med at finde den rette bolig og købe den til den rette pris - nemt og trygt.

Få hjælp til at finde den rette bolig
Få tjekket boligens stand og få en købsvurdering
Få hjælp til de vigtige papirer
Få hjælp til prisforhandling

Prisforhandling ved boligkøb

Du kan se hvad boligen er udbudt til, men hvad er den rette pris, hvis du skal gøre et godt boligkøb? Hvis du vælger at benytte dig af Købersmægler som professionel forhandler og køberrådgiver, står vi for prisforhandlingen på boligen og sikrer dig den bedst mulige handelspris på boligen.

Gratis Uvildig Købsvurdering

Et godt sted at starte er med en Gratis Uvildig Købsvurdering. Vi ser på boligen ud fra de data og dokumenter vi har adgang til, for at give dig en ide om, hvad du skal være særligt opmærksom på, hvad vi synes er værd at bemærke omkring boligen, samt hvad vores forventninger er til prisnedslag i forhold til udbudsprisen.

En køberrådgiver kan spare dig for bekymringer

Ved at benytte dig af en professionel købermægler, sparer du ikke kun dig selv for en masse bekymringer – der er ligeledes mulighed for at spare rigtig mange penge på huskøbet. Et af de områder, hvor vi, som købermæglere, virkelig kan gøre en stor forskel, er i forbindelse med forhandling af prisen på boligen samt forhandling af vilkårene for overtagelsen generelt.

Prisforhandling er en kerneydelse

Prisforhandling er hos os absolut en kerneydelse. Modsat boligadvokater og bankrådgivere er prisforhandlingen et af kardinalpunkterne i vores ydelser. Vi står for forhandlingen med sælgers mægler og sørger for at optimere de muligheder, der er i forbindelse med handlen. Vi kender faldgruberne, forhandlingsmulighederne og forhandlingsteknikkerne. I forbindelse med prisforhandlingen lægger vi en strategi for at opnå det højest mulige afslag.

Nogle gange er det væsentligste dog, at sikre os, at du rent faktisk får boligen, fx hvis der er flere købere. Derfor afstemmer vi altid strategien og succeskriterierne for prisforhandlingen med boligkøberne individuelt.

Hvad koster prisforhandling?

Vores salær for prisforhandlingen er 10 % af det prisnedslag, som vi opnår ift. udbudsprisen. Da vores salær er resultatafhængigt betyder det, at vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt for at opnå den bedste pris for køber, og at vi udelukkende varetager købers interesser i forhandlingen. I langt de fleste tilfælde har vi bedre forudsætninger end boligkøber selv til at prisforhandle en bolig. Vi er professionelle, erfarne forhandlere og vi er ikke følelsesmæssigt involverede i bolighandlen, sådan som boligkøberen er det. Det betyder, at vi har langt mere forhandlingsstyrke ift. hvis man som boligkøber selv forsøger sig.

Har du lyst til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med prisforhandling i forbindelse med køb af bolig, kan vi kontaktes på chat og telefon alle ugens 7 dage i tidsrumemt kl. 8-22.

Seneste Artikler

Hvad er en købermægler

Hvad er en Købermægler Købermægler er et udtryk som først inden for de seneste par år er blevet almindeligt kendt. En købermægler er typisk en ejendomsmægler, som repæsenterer og rådgiver boligkøber ...

Undersøgelse viser at boligkøberen går glip af prisnedslag!

I en undersøgelse udført for Købersmægler fortæller landets ejendomsmæglere, at boligkøberne kan forhandle en bedre købspris, hvis de bruger en køberrådgiver til prisforhandlingen af deres nye bolig.

Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb

I en undersøgelse udført for Købersmægler blandt mere end 300 boligkøbere,svarer otte ud af ti boligkøbere, at de oplevede utryghed og usikkerhed, da de købte bolig. Det gjorde de primært, fordi ...
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.