Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Køberrådgivning Boligkøb

Gør et godt og trygt boligkøb med Købersmægler køberrådgivning.

Vi er med dig hele vejen i dit boligkøb og hjælper dig med at finde den rette bolig og købe den til den rette pris - nemt og trygt.

Få hjælp til at finde den rette bolig
Få tjekket boligens stand og få en købsvurdering
Få hjælp til de vigtige papirer
Få hjælp til prisforhandling

Search & Selection

Vi finder relevante og spændende boliger for dig med baggrund i dine krav, ønsker og prioriteringer. Der er stor forskel på processen alt efter boligform, boligønsker osv. Derfor fastsættes prisen på Bolig Search & Selection også individuelt. Kontakt os for nærmere information.

Hos Købersmægler ved vi, at det kan svært hele tiden at holde sig opdateret omkring, hvilke boliger der er til salg. Hvis du endnu ikke har fundet en bolig, som du har forelsket dig i, kan det derfor være en stor hjælp at få køberrådgivning fra en professionel køberrådgiver. Hos Købersmægler har vi stor erfaring med at yde professionel køberrådgivning, hvor vi giver vores klienter den nødvendige hjælp til at finde den helt rigtige bolig. Vi ser på dine krav og ønsker og udvælger de boliger, som vi mener er relevante og spændende for netop dig og din situation. På den måde slipper du for selv at skulle ajourføre dig med et omskifteligt boligmarked, samtidig med at du orienteres omkring de boliger, som er interessante for lige netop dig.

Prisen for Bolig Search & Selection er afhængig af boligformen, dine boligønsker osv.

Hvis du allerede selv har fundet en bolig, så er næste relevante skridt en besigtigelse og professionel købsvurdering af den. Lad os hjælpe dig med at vurdere om det er et potentielt godt køb og en god investering.

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os