Køberrådgivning Boligkøb

Gør et godt og trygt boligkøb med Købersmægler køberrådgivning.

Vi er med dig hele vejen i dit boligkøb og hjælper dig med at finde den rette bolig og købe den til den rette pris - nemt og trygt.

Få hjælp til at finde den rette bolig
Få tjekket boligens stand og få en købsvurdering
Få hjælp til de vigtige papirer
Få hjælp til prisforhandling

Search & Selection

Vi finder relevante og spændende boliger for dig med baggrund i dine krav, ønsker og prioriteringer. Der er stor forskel på processen alt efter boligform, boligønsker osv. Derfor fastsættes prisen på Bolig Search & Selection også individuelt. Kontakt os for nærmere information.

Hos Købersmægler ved vi, at det kan svært hele tiden at holde sig opdateret omkring, hvilke boliger der er til salg. Hvis du endnu ikke har fundet en bolig, som du har forelsket dig i, kan det derfor være en stor hjælp at få køberrådgivning fra en professionel køberrådgiver. Hos Købersmægler har vi stor erfaring med at yde professionel køberrådgivning, hvor vi giver vores klienter den nødvendige hjælp til at finde den helt rigtige bolig. Vi ser på dine krav og ønsker og udvælger de boliger, som vi mener er relevante og spændende for netop dig og din situation. På den måde slipper du for selv at skulle ajourføre dig med et omskifteligt boligmarked, samtidig med at du orienteres omkring de boliger, som er interessante for lige netop dig.

Prisen for Bolig Search & Selection er afhængig af boligformen, dine boligønsker osv.

Hvis du allerede selv har fundet en bolig, så er næste relevante skridt en besigtigelse og professionel købsvurdering af den. Lad os hjælpe dig med at vurdere om det er et potentielt godt køb og en god investering.

Seneste Artikler

Hvad er en købermægler

Hvad er en Købermægler Købermægler er et udtryk som først inden for de seneste par år er blevet almindeligt kendt. En købermægler er typisk en ejendomsmægler, som repæsenterer og rådgiver boligkøber ...

Undersøgelse viser at boligkøberen går glip af prisnedslag!

I en undersøgelse udført for Købersmægler fortæller landets ejendomsmæglere, at boligkøberne kan forhandle en bedre købspris, hvis de bruger en køberrådgiver til prisforhandlingen af deres nye bolig.

Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb

I en undersøgelse udført for Købersmægler blandt mere end 300 boligkøbere,svarer otte ud af ti boligkøbere, at de oplevede utryghed og usikkerhed, da de købte bolig. Det gjorde de primært, fordi ...
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.