Køberrådgivning Boligkøb

Gør et godt og trygt boligkøb med Købersmægler køberrådgivning.

Vi er med dig hele vejen i dit boligkøb og hjælper dig med at finde den rette bolig og købe den til den rette pris - nemt og trygt.

Få hjælp til at finde den rette bolig
Få tjekket boligens stand og få en købsvurdering
Få hjælp til de vigtige papirer
Få hjælp til prisforhandling

Købsaftale gennemgang og komplet juridisk sagsbehandling

Gennemgang af købsaftale samt komplet juridisk sagsbehandling.
Herunder udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, tinglysning/skøde, refusionsopgørelse mv

Pris: kr. 7.500,-
Prisen inkluderer gennemgang af handlens dokumenter samt udarbejdelse af godkendelsesskrivelse samt afslutning af handlen inkl. skøde/tinglysning og refusionsopgørelse.
Du skal ikke involvere en boligadvokat, da vi varetager alle de juridske opgaver.

I forbindelse med købsaftalen gennemgås alle relevante dokumenter for ting, som vi skal være opmærksomme på. Det kan eksempelvis dreje sig om servitutter, som muligvis kan indskrænke brugsretten af ejendommen, fælleslån i foreninger etc. For at være sikker på, at du ved præcis, hvad du går ind til, får du hjælp af en erfaren køberrådgiver, sikrer dig en grundig og komplet køberrådgivning gennem hele købsprocessen.

Få gennemgået din købsaftale hurtigt, effektivt – og gratis!

Står du med en købsaftale, som du er i tvivl om, hvorvidt du med i ro i sindet kan skrive under, så kan du få en straks-gennemgang af købsaftalen af en køberrådgiver fra Købersmægler. På den måde har du en boligprofessionel køberrådgiver på din side til at sikre dig, at købsaftalen indeholder det, som den skal, i form af for eksempel de nødvendige forbehold, så du som boligkøber er stillet bedst muligt.

Når handlen skal gennemføres og berigtiges

Hvis sælger siger ja til dit tilbud og den pris og vilkår, vi foreslår, så skal handlen gennemføres og berigtiges. I praktisk forstand vil det sige, at sælger skal have udbetalt sine penge, og at køber skal fremgå som den officielle ejer af den pågældende bolig. Desuden skal der muligvis arrangeres forhøjelse af sikkerhed, debitor/kreditor-skifte, tinglysning og udarbejdelse af skøde samt opstilles og gennemføres refusion. Som din købersmægler vil vi naturligvis stå for at alle disse foranstaltninger bringes i orden.

Hvad er en købsaftale?

En købsaftalen et af de absolut væsentligste dokumenter i forbindelse med en bolighandel. Kort fortalt er det et dokument, som fortæller på hvilke vilkår boligen handles. Både med hensyn til for eksempel pris, overtagelsesdato samt alle de individuelt aftalte vilkår, som man måtte være blevet enige om.

En aftale er ikke en aftale, før begge parter har skrevet under

De færreste er opmærksomme på, at en købsaftale ikke er en aftale, før begge parter har skrevet under! På det tidspunkt er det udelukkende et købstilbud. Derfor er betegnelsen i virkeligheden en smule forkert. Og man kan diskutere, om ikke det vil give fin mening at ændre denne betegnelse for at undgå de mange fortvivlelser og ærgrelser, vi som køberrådgivere tit ser. Det er faktisk ikke så sjældent, at vi oplever, at boligkøbere allerede i deres forestilling og drømme er flyttet ind i deres nye hjem, selvom de ikke har indgået noget, der ligner en aftale. Og så bliver de altså skuffede, når boligen sælges til anden side og de finder ud af, at der har været 3-4 købsaftaler i gang på samme tid.

Er en købsaftale det samme som et købstilbud?

Sagen er den, at en købsaftale ikke en en aftale, før den er skrevet under af begge parter. Indtil da er dokumentet udelukkende et købstilbud, som den potentielle boligkøber afgiver til sælger. Selvom sælgers mægler måske har givet udtryk for, at sælger gerne vil sælge til den pris og de vilkår, som køber har givet sælgers ejendomsmægler, så er sælger på inden måde forpligtet til at sælge. Hverken til disse vilkår eller andre vilkår. Selvfølgelig er det frustrerende. Og skuffende, hvis boligen så bliver solgt foran næsen på en, fordi en anden køber var hurtigere på aftrækkeren.

Det er er vigtigt at få sælgers underskrift hurtigst muligt

Derfor er det også vigtigt, at få sælgers underskrift hurtigst muligt, efter at du som boligkøber selv har skrevet under. Så længe sælger ikke har skrevet under, kan boligen sælges til anden side. Og et køberunderskrevet købstilbud er et fremragende dokument for sælgers mægler at være i besiddelse af. Pludselig kan andre potentielt interesserede købere se og få at vide, at nu er der en anden, der har fået og underskrevet en købsaftale. Så skal man være med og have en chance, så skal man rykke hurtigt. Dette får tit boligkøbere til at gå en smule i panik. Og med rette. For bolden er 100 % på sælgers banehalvdel. Derfor: sørg for at sikre dig, at sælger underskriver hurtigst muligt for at undgå, at dit købstilbud bliver brugt til at sælge boligen til mere favorable vilkår (for sælger!) til anden side.

Seneste Artikler

Hvad er en købermægler

Hvad er en Købermægler Købermægler er et udtryk som først inden for de seneste par år er blevet almindeligt kendt. En købermægler er typisk en ejendomsmægler, som repæsenterer og rådgiver boligkøber ...

Undersøgelse viser at boligkøberen går glip af prisnedslag!

I en undersøgelse udført for Købersmægler fortæller landets ejendomsmæglere, at boligkøberne kan forhandle en bedre købspris, hvis de bruger en køberrådgiver til prisforhandlingen af deres nye bolig.

Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb

I en undersøgelse udført for Købersmægler blandt mere end 300 boligkøbere,svarer otte ud af ti boligkøbere, at de oplevede utryghed og usikkerhed, da de købte bolig. Det gjorde de primært, fordi ...
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.