Købersmægler tilbyder dig som boligkøber en gratis og uvildig købsvurdering af den bolig, som du har fundet og muligvis kunne være interesseret i.

Hvad kan du bruge en købsvurdering til

En uvildig købsvurdering klæder dig på som boligkøber til at stå stærkere og mere trygt i forbindelse med boligkøbet. I modsætning til en klassisk boligadvokat involverer vi os nemlig i hele den proces, der går forud for en købsaftale og bolighandel. Du får værdifuld sparring og viden allerede inden du skal til den første fremvisning, og det stiller dig væsentligt stærkere i forhold til ejendomsmægleren som fremviser boligen for dig.

Hvilke informationer kigger vi på

Efter at du har udfyldt formularen herunder – gennemgår vi relevante boligdokumenter og -databaser, som vi bruger på daglig basis, for eksempel tilstandsrapport, geodata, radonrisiko, risiko for oversvømmelse osv. På den måde får du vores input på, hvad vi som køberrådgiver mener, at du skal være særlig opmærksom på.

Hvor lang tid tager en gratis købsvurdering?

Du kan forvente, at vi vender tilbage samme dag, hvis du har henvendt dig inden kl 16. Vi arbejder typisk med købsvurderinger frem til kl 22 alle hverdage, hvor vores boligchat også er åben. For mange boligkøbere er det rart at tale med en køberrådgiver om aftenen, hvor der er fred og ro. Hvis man er et par, kan det også være rart, at begge har mulighed for at deltage i samtalen. Selve samtalen tager typisk 20-30 minutter.

Hvordan bestiller jeg den gratis købsvurdering

Det eneste du skal gøre for at få en gratis købsvurdering er at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig, når vi har gennemgået boligsagen og har vores feedback klar til dig.