Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Boligkøb Østerbro, København

Boligkøb Østerbro, København

Overvejer du at købe bolig på Østerbro, København – kan du her blive klogere på dit kommende nabolag.

Hos Købersmægler har vi samlet en række information om Østerbro, som er værd at vide, hvis du overvejer at købe bolig i Københavns nordøstlige kvarter.

Hvem bor på Østerbro

Østerbro ligger som sagt i den nordøstlige del af centrum og er delt op i Indre og Ydre Østerbro. På Østerbro bor der ca. 80.000 mennesker, og kvarteret er kendt for sit rolige og borgerlige udtryk. Ligesom resten af København, er Indre Østerbro hjemsted for mange unge og børnefamilier, mens Ydre Østerbro i højere grad er præget af pensionister. Indbyggerne på Østerbro har et højt uddannelsesniveau, hvor 50 % af de 30-34-årige har en lang videregående uddannelse. Ved sidste folketingsvalg blev Radikale Venstre det største parti på Østerbro med 18,3 % af stemmerne, skarpt forfulgt af venstre med 17,7 %.

Boligforhold på Østerbro

En typisk bolig på Østerbro er opført i begyndelsen af 1900-tallet. Halvdelen er kvarterets boliger er opført mellem 1890 og 1940, og blev bygget som boligkarréer til Københavns mere velhavende borgere. Derfor er lejlighederne på Østerbro typisk større end resten af København. Ca. 30 % af lejlighederne rummer fire eller flere værelser.

Udover boligkarréer, byder Østerbro samtidig på flere kvarterer med ambassader, store villaer og rækkehuse. Omkring 20 % af ejendommene på Østerbro er ejerboliger, og den gennemsnitlige kvadratmeterpris ligger på ca. 56.500 kr.

Steder og områder på Østerbro

Østerbro er Københavns mest grønne kvarter, og er hjemsted for bl.a. Fælledparken og Ryvangens Naturpark. Fælledparken, som er Danmarks største officielle park, huser det nationale fodboldanlæg Telia Parken og fejringen af arbejdernes internationale kampdag. Østerbro ligger samtidig også ned til vandet, og har egen strandpark ved Svanemøllen. På Østerbrogade, som er kvarterets hovedgade, kan man finde en lang række populære shopping og spisesteder, som f.eks. Michelin restauranten Geranium og Juno the Bakery.

Nordhavnen

Nordhavnen fik i 2013 sit eget postnummer, men grænser op til Østerbro på den ene side og Øresund på den anden. Nordhavn er et gammelt havne- og industriområde, som er tænkt ind i ny arkitektur, hvor gammelt møder nyt. De sidste par år, er der blevet investeret kraftigt i lejeboliger og projektsalg i Nordhavnen. I dag er der mere end 3.000 indbyggere og 11.00 arbejdspladser, som alle er med til at puste liv i bydelen. Nordhavnen som vi kender i dag, begyndte sin udvikling i 2012 med målet om en miljøvenlig bydel, en by ved vandet og en by for alle.

Køberrådgivning Østerbro

Hvis du overvejer et boligkøb på Østerbro, tilbyder vi at hjælpe dig i gang, og følge dig trygt igennem købsprocessen. Vi har lokalkendskab til Østerbro og varetager udelukkende boligkøbernes interesser. Vi hjælper årligt mere end 3.000 boligkøbere med at købe bolig i København.

Læs mere om vores køberrådgivning.

02/05/2022 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os