Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Boligkøb Nørrebro, København

Boligkøb Nørrebro, København

Skal du købe bolig på Nørrebro i København – så læs med her om hvad nabolaget har at byde på samt blive klogere på boligkøb på Nørrebro.

Hvem bor på Nørrebro?

Nørrebro er ligesom Københavns andre brokvarterer delt op i Indre og Ydre Nørrebro. På Nørrebro bor der lidt over 80.000 indbyggere, hvilket gør bydelen til København kommunes mest folkerige nabolag. Nørrebro er kendt som Københavns mest mangfoldige, farverige og multikulturelle bydel. I 2021 blev Nørrebro kåret til verdens mest cool kvarter, af det internationale magasin TimeOut. Halvdelen af Nørrebros befolkning er under 30 år, og har en mellemlang videregående uddannelse eller højere. Nørrebro er hjemsted for en lang række uddannelsesinstitutioner og kulturhuse. Ved folketingsvalget i 2019, blev enhedslisten det klart mest populære parti, med 28% af stemmerne på Nørrebro.

Boligforhold på Nørrebro

På Nørrebro er ca. 70% af boligerne bygget før 1940, og halvdelen af boligerne er enten et eller toværelses lejligheder. Der er utrolige få villaer på Nørrebro, hvilket også anskuer, hvorfor bydelen er den tættest befolkede bydel i København. Nørrebros lejlighedskarréer består typisk af andelsboliger, private udlejningsboliger og almene boliger. Med 42% er Nørrebros bestanddel af andelslejligheder den højeste i København. Kun 9% af Nørrebros boliger er ejerboliger, hvilket er den laveste procentdel af ejerboliger i København. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris på Nørrebro ligger på ca. 52.000.

Steder og områder på Nørrebro

På kvarterets hovedgade, Nørrebrogade, kan man finde et hav af restauranter og cafeer, som f.eks. Hooked og Cicchetti. Nørrebrogade er også kendt for dens mange eksotiske spise- og takeaway steder. Assistens Kirkegården og Nørrebroparken, er Nørrebros to store grønne områder. Assistens Kirkegården er særlig kendt, fordi flere kendte personer ligger begravet, herunder b.la. H.C Andersen og Søren Kirkegaard.

Nørrebros historie

Nørrebro som vi kender det i dag, udspringer af industrialiseringen, og blev bygget som et arbejder og industrikvarter. I 2007 blev ungdomshuset på Nørrebro revet ned, hvilket skabte en masse opmærksomhed i den danske presse. Ungdomshuset var et tilholdssted for en unge, der tog afstand fra det politiske og etablerede samfund. Gennem 00’erne har kulturlivet på Nørrebro taget fart, og været med til at gøre bydelen til noget helt særligt. Nørrebros historie har været med til at skabe en multikulturel og kosmopolitiske facon, man ikke finder andre steder i Danmark.

Køberrådgivning Nørrebro

Hvis du overvejer at købe bolig på Nørrebro, står vi klar til at hjælpe dig med købsprocessen. Hos Købersmægler får du hjælp til din købsstrategi og juridiske håndtering. For os er det fuldstændig afgørende, at vores kunder føler sig trygge og velinformeret igennem en købsproces.

10/05/2022 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os