Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Køberrådgivning ved køb af sommerhus

Køberrådgivning ved køb af sommerhus

Efter at salg af sommerhuse har været et problemområde på boligmarkedet er der nu markant flere købere til sommerhusene. Salgspriserne på fritids- og sommerhuse er faldet med 25 procent på landsplan siden højdepunktet i andet kvartal af 2007. Det viser tal fra Realkreditrådet.

Der er en markant stigning af købere til sommerhusene

Der kommer historisk set altid gang i sommerhushandlerne i påsken. Sommerhuse har været et problemområde på boligmarkedet, men for første gang i mange år oplever vi, at der er en stigning i gang på sommerhusmarkedet. En opgørelse fra Boligsiden.dk viser da også, at der er solgt over 300 sommerhuse i januar i år. Det er det højeste sommerhussalg i januar de seneste fem år og otte procent mere end i januar 2015.

Læs artiklerne i bl.a. Penge & Privatøkonomi, Nordjyske, samt hvis du modtager Lokalavisen Amager, hvor Købersmægler giver otte gode råd til købere, der drømmer om et sommerhus.

Overvejer du selv at købe et sommerhus kan der være fordele ved at benytte en køberrådgiver. Købersmægler er specialister inden for køberrådgivning ved køb af sommerhus. Kontakt os gerne allerede inden du tager på fremvisning – så vi kan sikre dig de bedste vilkår og den bedste pris på dit kommende sommerhus.

16/03/2016 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os