Undersøgelse viser at boligkøberen går glip af prisnedslag!

Ejendomsmæglere: Boligkøberen går glip af prisnedslag

I en undersøgelse udført for Købersmægler fortæller landets ejendomsmæglere, at boligkøberne kan forhandle en bedre købspris, hvis de bruger en køberrådgiver til prisforhandlingen af deres nye bolig. Det svarer mere end halvdelen af ejendomsmæglerne, som har deltaget i undersøgelsen – helt præcis 57 %. Desuden svarer mere end 85 % af ejendomsmæglerne, at køberne har en mere tryg købsproces ved at bruge en køberrådgiver.

Undersøgelsen er udført blandt de 1365 ejendomsmæglere, som er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. 347 mæglere har svaret.

Vi har altid været overbeviste om, at en købermægler kan skabe en bedre prisforhandling og mere trygge rammer for boligkøberen. Nu har vi opbakning til vores påstand og det vidner endnu en gang om, at der er god mening i at  bruge en købermægler, når man skal købe bolig.

Har du kommentarer eller spørgsmål til analysen eller resultaterne, kan man kontakte Lennart Christensen.

af

Seneste Artikler

Hvad er en købermægler

Hvad er en Købermægler Købermægler er et udtryk som først inden for de seneste par år er blevet almindeligt kendt. En købermægler er typisk en ejendomsmægler, som repæsenterer og rådgiver boligkøber ...

Undersøgelse viser at boligkøberen går glip af prisnedslag!

I en undersøgelse udført for Købersmægler fortæller landets ejendomsmæglere, at boligkøberne kan forhandle en bedre købspris, hvis de bruger en køberrådgiver til prisforhandlingen af deres nye bolig.

Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb

I en undersøgelse udført for Købersmægler blandt mere end 300 boligkøbere,svarer otte ud af ti boligkøbere, at de oplevede utryghed og usikkerhed, da de købte bolig. Det gjorde de primært, fordi ...
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.