Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Undersøgelse viser at boligkøberen går glip af prisnedslag!

Undersøgelse viser at boligkøberen går glip af prisnedslag!

I en undersøgelse udført for Købersmægler fortæller landets ejendomsmæglere, at boligkøberne kan forhandle en bedre købspris, hvis de bruger en køberrådgiver til prisforhandlingen af deres nye bolig.

Ejendomsmæglere: Boligkøberen går glip af prisnedslag

I en undersøgelse udført for Købersmægler fortæller landets ejendomsmæglere, at boligkøberne kan forhandle en bedre købspris, hvis de bruger en køberrådgiver til prisforhandlingen af deres nye bolig. Det svarer mere end halvdelen af ejendomsmæglerne, som har deltaget i undersøgelsen – helt præcis 57 %. Desuden svarer mere end 85 % af ejendomsmæglerne, at køberne har en mere tryg købsproces ved at bruge en køberrådgiver.

Undersøgelsen er udført blandt de 1365 ejendomsmæglere, som er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. 347 mæglere har svaret.

Vi har altid været overbeviste om, at en købermægler kan skabe en bedre prisforhandling og mere trygge rammer for boligkøberen. Nu har vi opbakning til vores påstand og det vidner endnu en gang om, at der er god mening i at  bruge en købermægler, når man skal købe bolig.

Har du kommentarer eller spørgsmål til analysen eller resultaterne, kan man kontakte Lennart Christensen.

27/10/2018 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os