Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.

Forældrekøb – Er det en god investering?

Kan forældrekøb være en god investering og mulighed for at børn kan flytte hjemmefra uden at skulle være tvunget til at bo til leje hos en tredjemand?

Er forældrekøb en god investering?

Forældrekøb kan være en investering og en god mulighed for dit/jeres barn, så denne kan flytte hjemmefra uden at skulle være tvunget til at bo til leje hos en tredjemand. Derudover kan det også være en glimrende investering. Vi har fungeret som køberrådgiver i en del forældrekøb, og de er ikke væsentligt forskellige fra andre boligkøb i selve købsprocessen, men efterfølgende skal der udarbejdes lejekontrakt og skatteoptimeres – et område, som mange ikke husker at få fulgt helt til dørs.

Alm. Brand Bank har lavet en udmærket, kort introduktionsvideo om emnet, som er værd at se, hvis du overvejer om muligheden er noget for dig. Se den nedenfor – den varer blot 6 minutter.

Hvordan kommer du igang med forældrekøb?

Hvis du som forældre ønsker at gøre et forældrekøb, så er der i mange situationer mulighed for at dit barn kan have en bofælle som logerende. I den situation er det vigtigt, at I tilrettelægger det sådan, at barnet lejer lejligheden i sin helhed af forældrene og at bofællen så fremlejer af barnet. På den måde står I bedst muligt i forbindelse med tvister osv.

En køberrådgiver kan hjæpe med forældrekøb

Med en køberrådgiver er du bedst muligt udrustet til at få dit forældrekøb på plads eller få vurderet, om det i det hele taget er en løsning, som er noget for dig. Hvis du er interesseret i at finde ud af, om forældrekøb kan være en god ide og god investering for dig, så kontakt os via telefon, chst eller e-mail – vi er åbent alle ugens 7 dage i tidsrumemt kl 08-22.

Læs mere om Købersmægler køberrådgivning og forældrekøb ydelser.

09/01/2015 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os