Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.

Boligekspert til medierne: Køberrådgivere er nødvendigt

Økonom Curt Liliegreen fra Boligøkonomisk Videnscenter påpeger, at køberrådgivere er essentielle for at øge gennemsigtigheden på ejendomsmarkedet og hjælpe danskerne med at spare penge ved køb af ejerboliger, især med den nye mæglerlov.

“Køberrådgivere er en nødvendig hjælp til boligkøberne”

Det udtaler økonom og sekretariatschef i Boligøkonomisk Videnscenter, Curt Liliegreen. Ejendomsmarkedet bliver mere gennemsigtigt og danskerne får mulighed for at spare penge, når de købe en ejerbolig. Det bliver konsekvensen af den nye mæglerlov, hvis den fører til en større udbredelse af egenlig køberrådgivere, fortsætter Curt Liliegreen.

I artiklen i Politiken refereres der også til en undersøgelse blandt danske ejendomsmæglere som Købersmægler har fået gennemført. Flertallet af ejendomsmæglerne svarer klart ja til, at de mener, at en professionel forhandler ville være i stand til at få en bedre pris end manden eller kvinden på gaden. Dette understreger det økonomiske incitament til at bruge en køberrådgiver fra Købersmægler, da prisforhandling er vores hovedydelse og det område, hvor vi for alvor kan spare boligkøberne for penge.

I langt de fleste bolighandler opnår vi et nedslag i prisen som er væsentligt større en markedets gennemsnit for det pågældende område. Det opnår vi, fordi vores baggrund er i ejendomsmæglerbranchen, fordi vi kender dynamikkerne og faldgruberne i forbindelse med bolighandler. I skrivende stund har vi for længst rundet 15 millioner kroner i samlede forhandlede nedslag for vores kunder siden lanceringen af konceptet i september 2014.

Købermæglere er en nødvendighed

Læs mere om vore køberrådgivning ydelser.

06/08/2015 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os