Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb

Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb, viser en undersøgelse udført for Købersmægler. Blandt mere end 300 boligkøbere svarer otte ud af ti boligkøbere, at de oplevede utryghed og usikkerhed, da de købte bolig. Det gjorde de primært, fordi de ikke havde en professionel køberrådgiver, som sørgede for, at deres interesser blev varetaget bedst muligt.

Der er fortsat et stort flertal af boligkøbere, som gennemfører udvælgelse af bolig, besigtigelse af bolig, dialog og forhandling med mægleren og indgåelse af handlen på egen hånd uden rådgivning fra en boligprofessionel. Og først når boligen er valgt, forhandlingen er afsluttet, købsaftalen er udfærdiget – så involveres en rådgiver. Det er typisk boligkøbere, der bruger boligadvokater til gennemgang af dokumenterne, som gør det på denne måde. Boligadvokaterne er nemlig sjældent en del af den proces, der kommer forud for handlen/dokumenterne – hvor der ellers er meget der skal tages stilling til og tages beslutninger om.

Et trygt boligkøb med køberrådgivning fra Købersmægler

Hos Købersmægler er det afgørende for os, at vores kunder er trygge hele vejen igennem bolighandlen. Vi tror på, at en køberrådgiver der er uddannet inden for boligfaget og har en ægte interesse i boligmarkedet og i bolighandler er den bedste løsning for langt de fleste boligkøbere. Det skaber den største grad af tryghed, så boligkøbet kan blive en god proces hele vejen igennem.

Vores virksomhed bygger på, at vi er kompetente og dygtige nok til at forhandle væsentlige prisnedslag for vores kunder. Vores salær afhænger direkte af størrelsen af nedslaget, så vi vil selvfølgelig gøre alt det der skal til for at vores kunder får den bedste pris og de bedst mulige vilkår.

Hvorfor vælge Købersmægler som din køberrådgiver

Fem gode grunde til at lade os være din køberrådgiver:

  1. Vi sikrer dig det optimale afslag
  2. Du sparer penge pga vores forhandling af pris og vilkår
  3. Vi skaber en tryg og sikker proces hvor dine interesser varetages
  4. Vi har stor bolighandel-erfaring og kender faldgruberne
  5. Du skal ikke betale for boligadvokat ved siden af

Se mere om hvordan en køberrådgiver fra Købersmægler kan rådgive i hvordan man sparer penge i forbindelse med køb af bolig.

af

Seneste Artikler

Hvad er en købermægler

Hvad er en Købermægler Købermægler er et udtryk som først inden for de seneste par år er blevet almindeligt kendt. En købermægler er typisk en ejendomsmægler, som repæsenterer og rådgiver boligkøber ...

Undersøgelse viser at boligkøberen går glip af prisnedslag!

I en undersøgelse udført for Købersmægler fortæller landets ejendomsmæglere, at boligkøberne kan forhandle en bedre købspris, hvis de bruger en køberrådgiver til prisforhandlingen af deres nye bolig.

Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb

I en undersøgelse udført for Købersmægler blandt mere end 300 boligkøbere,svarer otte ud af ti boligkøbere, at de oplevede utryghed og usikkerhed, da de købte bolig. Det gjorde de primært, fordi ...
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.