Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb

Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb

I en undersøgelse blandt mere end 300 boligkøbere der ikke benyttede en køberrådgiver, svarer otte ud af ti boligkøbere at de oplevede utryghed og usikkerhed da de købte bolig.

Køberrådgivning skaber tryghed ved boligkøb – viser en undersøgelse udført for Købersmægler. Blandt mere end 300 boligkøbere svarede otte ud af ti boligkøbere, at de oplevede utryghed og usikkerhed da de købte bolig. Det gjorde de primært, fordi de ikke havde en professionel køberrådgiver, der sørgede for at deres interesser blev varetaget bedst muligt.

En køberrådgiver skaber tryghed ved køb af bolig

Der er fortsat et flertal af boligkøbere der gennemfører udvælgelse af bolig, besigtigelse af bolig, dialog og forhandling med mægleren og indgåelse af handlen på egen hånd uden rådgivning fra en professionel køberrådgiver. Først når boligen er valgt, når forhandlingen er afsluttet og købsaftalen er udfærdiget – involveres en køberrådgiver. Det er typisk boligkøbere der benytter en boligadvokat til gennemgang af dokumenterne, der gør det på denne måde. Boligadvokater er nemlig sjældent en del af den proces, der kommer forud for handlen/dokumenterne – hvor der ellers er meget der skal tages stilling til og tages beslutninger om.

Et trygt boligkøb med køberrådgivning fra Købersmægler

Hos Købersmægler er det afgørende for os, at vores kunder er trygge hele vejen igennem bolighandlen. Vi tror på, at en køberrådgiver der er uddannet inden for boligfaget og har en reel interesse i boligmarkedet og i bolighandler – er den bedste løsning for langt de fleste boligkøbere. Det skaber den største grad af tryghed, således at boligkøbet kan blive en god proces hele vejen igennem.

Vores virksomhed bygger på at vi er kompetente og dygtige nok til at forhandle væsentlige prisnedslag for vores kunder. Vores salærer afhænger direkte af størrelsen af nedslaget. Vi gør alt det der skal til for at vores kunder får den bedste pris og de bedst mulige vilkår.

Hvorfor vælge Købersmægler som din køberrådgiver

Fem gode grunde til at lade os være din køberrådgiver:

  1. Vi sikrer dig det optimale afslag
  2. Du sparer penge pga vores forhandling af pris og vilkår
  3. Vi skaber en tryg og sikker proces hvor dine interesser varetages
  4. Vi har stor bolighandel-erfaring og kender faldgruberne
  5. Du skal ikke betale for boligadvokat ved siden af

Se mere om hvordan en køberrådgiver fra Købersmægler kan rådgive i hvordan man sparer penge i forbindelse med køb af bolig.

22/11/2018 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os