Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Købersmægler i Politiken om besparelser ved køb af bolig

Købersmægler i Politiken om besparelser ved køb af bolig

Politiken konkluderes at der kan spares mange penge ved at bruge en køberrådgiver. Samtidig beskyldes ejendomsmæglerne for ikke at være klare nok i deres anbefaling af at bruge egen rådgiver, når man som boligkøber er i kontakt med dem.

Politiken: Brug en køberrådgiver og spar mange penge!

Politiken har bragt en artikel om Købersmægler, hvor vi er blevet interviewet. I artiklen konkluderes der bl.a. at der kan spares mange penge ved at bruge en køberrådgiver. Samtidig beskyldes ejendomsmæglerne for ikke at være klare nok i deres anbefaling af at bruge egen rådgiver, når man som boligkøber er i kontakt med dem.

Køberrådgivning og besparelser ved køb af bolig

Købersmægler tilbyder radgivning og hjælp til køb af bolig. Få her overblik over hvilke køberrådgivning ydelser vi tilbyder i forbindelse med boligkøb.

Har du spørgsmål vedr. køb af bolig, og herunder forhandling af pris og vilkår er du altid velkommen til at ringe til os på tel. 70 99 99 00 eller skrive til os på chatten alle ugens 7 dage.

04/08/2015 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Boligkøb Guiden - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guiden – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Hvad er forældrekøb, hvad er fordelene og hvordan kommer man igang
Artikler & Nyheder

Hvad er forældrekøb, hvad er fordelene og hvordan kommer man igang

Det er igennem årene blevet stadig mere almindeligt, at forældre vælger at investere i en ejerlejlighed eller andelsbolig til deres børn eller omvendt - at børnene investere i fast ...
Ring til os
Skriv til os