Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Sådan undgår du ejendomsmæglernes værste tricks

Sådan undgår du ejendomsmæglernes værste tricks

Ekstra Bladet har i dag en historie på forsiden af avisen omkring ejendomsmæglernes værste tricks. Købersmægler er i den sammenhæng blevet interviewet i kraft af at være modstykke til ejendomsmæglerne.

Hjælp til boligkøb med køberrådgivning

Ekstra Bladet har i dag en historie på forsiden af avisen omkring ejendomsmæglernes værste tricks. Købersmægler er i den sammenhæng blevet interviewet i kraft af at være ejendomsmæglernes modstykke. Artiklen fylder intet mindre end 8 sider, så køb dagens avis, hvis du vil have hele historien.

Ejendomsmægleren er sælgerens mand

Det er væsentligt at understrege, at ejendomsmægleren, når denne er købt og betalt af sælger, er sælgers mand. Slet og ret. Formålet med deres arbejde er at repræsentere sælger og varetage sælgers interesser. Det gør de godt. En del af Ekstra Bladets kritik handler om købere, der føler at ejendomsmægleren har været lidt for smart i en fart, solgt det hele lidt for meget ind og smurt tykt på. Men come on … Det er jo det sælger forventer af ham. Sælger betaler jo altså et salær, der typisk ligger mellem Kr. 40.000 og 100.000 for at få boligen solgt. Og ejendomsmægleren går derfor naturligvis langt for at få den solgt. Vi må endnu en gang understrege, at man som køber ikke må foranlediges til at tro, at mægleren er på ens side. De er på sælgers side. 100 % – det er blandt andet derfor, der findes køberrådgivning.

10/09/2016 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os