Følg os
  • Slide1
  • Slide11
  • Slide3
  • Slide10
  • Slide3
  • Slide11
  • Slide10
  • Slide1

Køberrådgivning København

Lige meget om du skal købe hus til din familie eller investere i din første lejlighed, er det en god idé at have en rådgiver i ryggen, der udelukkende har dine interesser for øje. Hos Købersmægler.dk er vi specialiserede i at hjælpe boligkøberen – modsat mæglerkæderne, som er specialiserede i at hjælpe boligsælgeren. Vi tilbyder blandt andet professionel uvildig køberrådgivning i København og omegn. På boligmarkedet i Hovedstadsområdet gælder der helt særlige forhold, og derfor har du behov for en rådgiver, der kender markedet indgående. Det gør vi hos Købersmægler.dk og derfor kan vi rådgive dig til at træffe den bedst mulige beslutning i forhold til dit boligkøb. Vil du vide mere om køberrådgivning i København, er du altid velkommen til at give os et ring på telefon 70 99 99 00.

Stå bedst muligt i købsprocessen

Man plejer at sige, at Hovedstadsområdet er sælgers marked, men det vil vi hos Købersmægler.dk gerne lave om på. Vi skaber balance mellem boligsælger og boligkøber ved at tilbyde køberen rådgivning og vejledning på mindst samme niveau som sælgeren. Med en af vores køberrådgivere får du en allieret, som er med dig hele vejen gennem boligkøbsprocessen, lige fra den indledende jagt efter det rette sted, til den sidste underskrift er sat og du kan overtage nøglen til din nye bolig. Hvor boligadvokater eller rådgivere fra sælgers bank fokuserer på at godkende en købsaftale og sørge for korrektheden, så sørger vi derimod for, at dine interesser som køber er sikret i handlen, og at du står bedst muligt i købsprocessen, også hvad angår vilkår og pris på boligen. Vi går altså ind langt tidligere i processen, og det er her vi for alvor kan gøre en forskel – ikke mindst økonomisk, når vi også står for prisforhandlingen samt forhandlingen af øvrige vilkår.

Spar penge – med garanti

Hos Købersmægler.dk giver vi alle vores kunder SpareGarantiTM på vores prisforhandling. Med SpareGarantiTM garanterer vi dig, at du ikke skal betale for vores arbejde med prisforhandlingen, hvis ikke vi er i stand til at forhandle en aftale, der samlet set sparer dig penge. Dette princip er et udtryk for vores faste tro på, at vi kan gøre boligkøb både lettere og billigere for dig som køber!

Kontakt vores dygtige team

Købersmægler.dk består af et team af ni dedikerede medarbejdere, der alle har fokus på købers rettigheder og interesser. Ønsker du mere information om køberrådgivning i København, kan du altid give os et ring på telefon 70 99 99 00 eller kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at hjælpe dig trygt igennem dit boligkøb.

 

Vi har fået en gennemsnitlig vurdering på 4.8. Dette er ud af 5 mulige. I alt har 331 givet os en anmeldelse på trustpilot

Kontakt

Købersmægler.dk
Nyvej 17, st.tv.
1851 Frederiksberg C,
Telefon: 70 99 99 00
Email: kontakt@koebersmaegler.dk
CVR: 36391030Medlem afFind os

×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.