Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Køberrådgivning i København

Køberrådgivning i København

Købersmægler tilbyder køberrådgivning i København

Lige meget om du skal købe hus til din familie eller investere i din første lejlighed, er det en god ide at have en rådgiver i ryggen, der udelukkende har dine interesser for øje. Hos Købersmægler er vi specialiserede i at hjælpe boligkøberen – modsat mæglerkæderne, som er specialiserede i at hjælpe boligsælgeren. Vi tilbyder blandt andet professionel uvildig køberrådgivning i København og omegn. På boligmarkedet i Hovedstadsområdet gælder der helt særlige forhold, og derfor har du behov for en rådgiver, der kender markedet indgående. Det gør vi hos Købersmægler, og derfor kan vi rådgive dig til at træffe den bedst mulige beslutning i forhold til dit boligkøb. Vil du vide mere om køberrådgivning i København, er du altid velkommen til at give os et ring på telefon 70 99 99 00.

Køberrådgivning København

Hvis du er på udkig efter en bolig i København, det være sig en ejerbolig eller en andelsbolig, så kan du med fordel bruge en køberrådgiver som har en bred erfaring med boligmarkedet i hovedstaden. Markedet i København adskiller sig væsentligt fra resten af landet, omsætningshastighederne er større, kvadratmeterpriserne er højere og prisforhandlingen skal tit og ofte gribes anderledes an.

Hos Købersmægler har vi en lang historik fra det københavnske boligmarked. Det betyder, at du kan være sikker på, at du er i trygge hænder. At handle en bolig i København kan for eksempel være en stressende proces, da mange boliger blive solgt hurtigt og man må væbne sig med tålmodighed. Du vil opleve en personlig og engageret køberrådgivning hos os og vi sørger for, at du står bedst muligt i boligkøbsprocessen.

Hvis du allerede har fundet en bolig selv, men ønsker at vi skal hjælpe med at forhandle den rigtige pris på plads, så er det det, som er udgangspunktet. Det kan også være, at du har en ide og drømme om, hvad det er du søger, men endnu ikke har fundet det, så er det her vi starter. Det kommer altså an på, hvor i processen du befinder dig, men generelt har vores kunder stor glæde af at involvere os så tidligt i processen som muligt.

Stå bedst muligt i købsprocessen

Man plejer at sige, at Hovedstadsområdet er sælgers marked, men det vil vi hos Købersmægler gerne lave om på. Vi skaber balance mellem boligsælger og boligkøber ved at tilbyde køberen rådgivning og vejledning på mindst samme niveau som sælgeren. Med en af vores køberrådgivere får du en allieret, som er med dig hele vejen gennem boligkøbsprocessen, lige fra den indledende jagt efter det rette sted, til den sidste underskrift er sat og du kan overtage nøglen til din nye bolig. Hvor boligadvokater eller rådgivere fra sælgers bank fokuserer på at godkende en købsaftale og sørge for korrektheden, så sørger vi derimod for, at dine interesser som køber er sikret i handlen, og at du står bedst muligt i købsprocessen, også hvad angår vilkår og pris på boligen. Vi går altså ind langt tidligere i processen, og det er her vi for alvor kan gøre en forskel – ikke mindst økonomisk, når vi også står for prisforhandlingen samt forhandlingen af øvrige vilkår.

Spar penge – med garanti

Hos Købersmægler giver vi alle vores kunder SpareGaranti på vores prisforhandling. Med SpareGaranti, garanterer vi dig, at du ikke skal betale for vores arbejde med prisforhandlingen, hvis ikke vi er i stand til at forhandle en aftale, der samlet set sparer dig penge. Dette princip er et udtryk for vores faste tro på, at vi kan gøre boligkøb både lettere og billigere for dig som køber!

Kontakt vores dygtige team

Købersmægler består af et team af dedikerede medarbejdere, der alle har fokus på købers rettigheder og interesser. Ønsker du mere information om køberrådgivning i København, kan du altid give os et ring på telefon 70 99 99 00 eller kontakte os via kontaktformularen nedenfor. Vi ser frem til at hjælpe dig trygt igennem dit boligkøb.

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os