Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Køberrådgivning Aarhus

Køberrådgivning Aarhus

Køberrådgivning Århus

Kunne du godt tænke dig at købe en bolig i Århus, så har du mulighed for at bruge en køberrådgiver til at rådgive dig og sikre dig, at dine interesser bliver varetaget på bedst mulige måde. Århus er for Jylland hvad København er for Sjælland, forstået på den måde, at boligmarkedet i disse byer er væsentligt anderledes end i oplandet og landområderne omkring byerne.

Ændringerne af priserne på boligmarkedet sker hurtigt og med større udsving end vi ser det fra andre områder. En vurdering af en lejlighed eller en villa kan sagtens være forældet blot pga et par måneder, og det er vigtigt at vide, hvor markedet bevæger sig henad. Man kan bruge det positivt fx i forbindelse med en selvsalg-sag, da det er de færreste private boligsælgere som ved præcis, hvad deres bolig skal koste. Som køberrådgivere ser vi ofte, at de har haft en ejendomsmægler til at vurdere deres bolig for så derefter at sætte den til salg på en selvsalgsportal. Men er der gået et par måneder eller endda mere siden vurderingen, så kan tingene sagtens have forskubbet sig på lokalniveau.

Hos Købersmægler har vi en lang historik med at handle boliger og rådgive omkring boligkøb. Det betyder, at du kan være sikker på, at du er i trygge hænder. At handle en bolig i Århus kan være en stressende proces, da man skal kunne reagere hurtigere end det er tilfældet i provinsområderne. Hos Købersmægler vil du opleve en personlig og engageret køberrådgivning som sørger for, at du står bedst muligt i boligkøbsprocessen. I langt de fleste tilfælde vil vi spare dig for penge i forbindelse med boligkøbet, da de vilkår og den pris vi kan hjælpe med at forhandle langt overstiger vores salær.

Giv os et kald på 70 99 99 00, hvis du vil høre mere om hvad Købersmægler kan gøre for dig som køberrådgiver i Århus. Vores telefon er åben det meste af døgnet.

Se vores køberrådgivning ydelser

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os