Her kan du læse om nogle af de samarbejdspartnere vi arbejder sammen med – i vores fælles rejse mod at give boligkøbere og boligejere den bedste indsigt og køberrådgivning.

dingeo.dk – nem adgang til viden om boligen

Når Købersmægler rådgiver vores kunder undersøger vi naturligvis din kommende bolig grundigt, så vi ved mest muligt om drømmehuset eller lejligheden.
Det er vigtigt for os at se på alle de data, der er omkring din kommende bolig: støj, oversvømmelsesrisiko, indbrudsrisiko og meget mere. Alt sammen forhold som bør undersøges inden du køber bolig, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Du kan frit se data om din egen bolig eller de boliger du overvejer at købe på DinGeo.dk/. Du indtaster blot adressen som du vil vide mere om og så har dingeo.dk samlet en masse relevante informationer om boligen og området. Der er både uddybende artikler om de forskellige data, oversigtskort og kildehenvisninger til hvor data kommer fra. Lettilgængeligt og transparent for alle. Ud for hver information er angivet at grønt, gult eller rødt flag. Dette viser om der er noget, som du skal være særligt opmærksom på. Et rødt eller et gult flag betyder ikke, at du skal droppe drømmehuset, men blot, at der er forhold du skal være opmærksom på. Købersmægler bruger dingeo.dk når vi rådgiver køber og når vi forhandler prisen. Det er en af vores måder til at vide alt om din drømmebolig, og sikre dig den bedste rådgivning og forhandling.


Miljøvenlig Pakning
Vi støtter miljøvenlig pakning.
Købersmægler Køberrådgivning


GDPR Mærkning
Vi støtter GDPR Mærkning
Købersmægler Køberrådgivning