Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.

Køberrådgiver til juridisk afdeling søges

Advokatsekretær, ejendomsmægler MDE el. lignende søges til juridisk rådgivning ifm. boligkøb – køberrådgivning og godkendelsesskrivelser

DEN VI SØGER
Vi er i vækst og søger derfor nye kollegaer til vores boligjura-team. Den optimale profil er sandsynligvis advokatsekretær eller uddannet ejendomsmægler og har erfaring med rådgivning af boligkøbere. Du skal kunne udføre godkendelse af ejendomshandler og rådgiver boligkøbere, men du har mulighed for at en af vores sagsbehandlere står for refusionsopgørelser og opgaverne ifm tinglysning. Dermed kan du bruge din tid og energi på selve rådgivningen.

Du kommer til at indgå i vores boligjura-team, og den rette kandidat har erfaring med gennemgang af dokumenterne i en bolighandel samt godkendelse af bolighandler og kommunikation med kunder, banker og mæglere.

Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du vil have kontakt til firmaets øvrige rådgivere og til de boligkøbere, som du vil komme til at servicere. Du er servicemindet, og god til mennesker. Og så er du typen, der sjældent laver fejl, selvom der er mange opgaver, der skal løses. En stærk faglighed er alfa omega, så vi kan levere høj og ensartet kvalitet, hver gang vi hjælper en boligkøber.

I vores koncept arbejder vi i høj grad hjemmefra, og der er pt ikke mødepligt. Det er derfor en forudsætning, at du evner at udvise en høj grad af selvdisciplin, og godt kan tænke dig den frihed, der ligger i at udføre dit arbejde, der hvor det passer dig. Konceptet giver dig mulighed for at have en fornuftig balance mellem fritid og arbejdsliv, og du får frihed til at prioritere din dagligdag, så arbejdet tilpasses din situation. Det er derfor ikke vigtigt, hvor du bor. 

Den optimale profil er vant til at bruge Advosys eller kan tilegne sig viden og fortrolighed med værktøjet hurtigt. Advosys er det sagsstyringsprogram, vi bruger.  Kandidater uden kendskab til Advosys skal dog ikke holde sig tilbage fra at søge stillingen på grund af dette.

OM KØBERSMÆGLER 
Købersmægler er et rendyrket køberrådgivningskoncept, hvor vi udelukkende hjælper boligkøbere og sikrer boligkøbernes interesser bedst muligt i bolighandler. Vi sætter en ære i at være boligkøbers tætte rådgiver og i at skabe tillid og tryghed for vores kunder. Vores mission er, at boligkøbere skal være mindst lige så stærkt repræsenteret rådgivningsmæssigt i bolighandler, som boligsælger er det. Det er det, vi arbejder for hver dag.

Vi mener vi er Danmarks førende uafhængige køberrådgivningsvirksomhed, og vi hjælper mere end 3.000 boligkøbere årligt. Vi går gerne forrest i udbredelsen af kendskabet til køberrådgivning som koncept og deltager i boligdebatten i medierne, hvor vi er flittigt citeret. Du vil derfor blive en del af en vækstvirksomhed, som kendetegnes ved en stærk iværksætterånd, og hvor medarbejderne er vores vigtigste konkurrenceparameter. 

Det er vort ønske, at du udvikler dig fagligt, så du vil være blandt de dygtigste i branchen. Du vil derfor løbende efteruddanne dig, som en del af din udvikling.

Vi mener at kodeordene for et godt arbejdsklima er et positivt sind, venlighed, respekt, humor, en uformel omgangstone og plads til selv at kunne påvirke sin hverdag. Det gode arbejdsklima går hos os hånd i hånd med seriøsitet og stolthed ved det veludførte arbejde.

INTERESSERET?
Ansøgning sendes pr. mail til [email protected] – vores faglige chef John Wulff kan desuden kontaktes på tlf 52801000 for en uddybning af stillingen og en snak om mulighederne hos os.

Ansøgningerne vil blive behandlet efterhånden, som de modtages, og vi vil løbende afholde samtaler.


Job ID: 13416
Oprettet: 15.03.2024
Arbejdsgiver:

Købersmægler

Arbejdssted:

Hjemmearbejdsplads

Lignende Stillinger

Er du den sagsbehandler, vi står og mangler til at servicere vores køberrådgivere og vores boligkøbere? Du vil blive en del af Danmarks førende køberrådgivningsvirksomhed og få muligheden for ...

Job ID: 13412
Oprettet: 15.03.2024

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os