Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Halvdelen af alle boligkøbere fortryder forhold i deres boligkøb

Halvdelen af alle boligkøbere fortryder forhold i deres boligkøb

Undersøgelse viser, at halvdelen af alle boligkøbere, fortryder mindst én eller flere ting ved deres seneste boligkøb. De hyppigste årsager til at fortryde sit boligkøb er valg af beliggenhed, størrelse på boligen, eller at have sat sig for dyrt.

At købe bolig er for de fleste en stor investering

Boligkøb er for mange den største investering gennem livet, hvorfor det derfor også er iøjnefaldende, hvor mange som fortryder deres valg af bolig. Boligkøberne har en tendens til at blive forblændet af en bolig, når de går til fremvisning. Læs b.la. her, hvordan du bedst forbereder dig til en fremvisning. En anden årsag er, at boligkøberne ikke får den rette rådgivning, og glemmer at ejendomsmægleren er sælgers mand. Sørg for at kontakte en uvildig køberrådgiver, som kan hjælpe dig igennem købsprocessen.

Hvordan undgår du at fortryde dit boligkøb?

Beliggenhed, beliggenhed beliggenhed. Først og fremmest skal du gøre op med dig som, hvad som betyder mest. For størstedelen af boligkøberne som fortryder, er det boligens placering, som folk fortryder de er gået på kompromis med. F.eks. skal du gøre op med dig selv, om du kan leve med at bo væk fra byen, eller inde i byen. En anden ting som du skal højde for, er antal af kvadratmeter. Ofte fortryder folk de har købt bolig med for få kvadratmeter, men faktisk er der også nogen som fortryder det modsatte. Overvej hvor mange kvadratmeter du skal bruge lige nu, og om det kan ændre sig i de nærmeste år. Til sidst skal du også overveje ikke at sidde dig for dyrt i en bolig. Det kan være anstrengende hvis dit rådighedsbeløb bliver for småt, eller hvis der sker uforudsigelige ting i dit liv, som hæmmer dig økonomisk.

Opnå fordele ved at benytte en Køberrådgiver

Opnå de bedste købsvilkår med en erfaren forhandler Købersmægler hjælper årligt mere end 3.000 boligkøbere og er Danmarks førende uafhængige køberrådgiver. Det afgørende har altid været, udelukkende at varetage boligkøberens interesser i alle aspekter af en bolighandel. Vores resultater betaler sig selv.

15/08/2022 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os