Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Hvordan prisforhandler man bedst når man skal købe bolig

Hvordan prisforhandler man bedst når man skal købe bolig

Hvordan prisforhandler du bedst, når du skal købe bolig? Det spørgsmål har Signe From Jensen fra finans.dk stillet os – og svarert er ikke så ligetil. Læs med her, hvor vi kommer omkring hvordan man som boligkøber, bedst forhandler prisen på boligen.

Hvordan prisforhandler du bedst, når du skal købe bolig?

Det spørgsmål har Signe From Jensen fra Finans.dk stillet os. Svaret er ikke så ligetil. For som man siger: “det kommer an på”. Men der er alligevel nogle emner eller punkter, som er væsentlige at have skrevet sig bag øret, når du skal ud og prisforhandle på din kommende bolig.

Artiklen på Finans.dk er låst op for alle læsere, og det kræver derfor ikke et abonnement eller medlemsskab for at læse artiklen. Derfor gennemgår vi ikke nogle af pointerne her, som vi ellers plejer. I stedet henviser vi til historien direkte på Finans.dk, hvor du kan læse vores kommentarer. Selvfølgelig skal det pointeres, at alle situationer er forskellige, og at der som sådan ikke er en eviggyldig facitliste. Ellers ville vi bare have skrevet en selvhjælpsbog.. Alligevel finder du råd og tips, som stort set alle kan have glæde af, da de mere eller mindre er konstante.

Boligkøb, prisforhandling og køberrådgivning

Udover prisforhandlingen, består et boligkøb af mange andre parametre – få et samlet overblik over hvilke ydelser vi tilbyder i forbindelse med køberrådgivning ved køb af bolig, samt prisforhandling ved boligkøb..

Har du spørgsmål vedr. køb af bolig, og herunder forhandling af pris og vilkår er du altid velkommen til at ringe til os på tel. 70 99 99 00 eller skrive til os på chatten alle ugens 7 dage.

08/08/2017 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os