Hvordan prisforhandler man bedst når man skal købe bolig

Hvordan prisforhandler man bedst når man skal købe bolig

Hvordan prisforhandler du bedst, når du skal købe bolig? Det spørgsmål har Signe From Jensen fra finans.dk stillet os – og svarert er ikke så ligetil. Læs med her, hvor vi kommer omkring hvordan man som boligkøber, bedst forhandler prisen på boligen.

Hvordan prisforhandler du bedst, når du skal købe bolig?

Det spørgsmål har Signe From Jensen fra Finans.dk stillet os. Svaret er ikke så ligetil. For som man siger: “det kommer an på”. Men der er alligevel nogle emner eller punkter, som er væsentlige at have skrevet sig bag øret, når du skal ud og prisforhandle på din kommende bolig.

Artiklen på Finans.dk er låst op for alle læsere, og det kræver derfor ikke et abonnement eller medlemsskab for at læse artiklen. Derfor gennemgår vi ikke nogle af pointerne her, som vi ellers plejer. I stedet henviser vi til historien direkte på Finans.dk, hvor du kan læse vores kommentarer. Selvfølgelig skal det pointeres, at alle situationer er forskellige, og at der som sådan ikke er en eviggyldig facitliste. Ellers ville vi bare have skrevet en selvhjælpsbog.. Alligevel finder du råd og tips, som stort set alle kan have glæde af, da de mere eller mindre er konstante.

Boligkøb, prisforhandling og køberrådgivning

Udover prisforhandlingen, består et boligkøb af mange andre parametre – få et samlet overblik over hvilke ydelser vi tilbyder i forbindelse med køberrådgivning ved køb af bolig, samt prisforhandling ved boligkøb..

Har du spørgsmål vedr. køb af bolig, og herunder forhandling af pris og vilkår er du altid velkommen til at ringe til os på tel. 70 99 99 00 eller skrive til os på chatten alle ugens 7 dage.

af

Seneste Artikler

Boligkøb Guiden – Alt du bør vide om at købe bolig

Boligkøb Guiden – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Hvad er forældrekøb, hvad er fordelene og hvordan kommer man igang

Hvad er forældrekøb, hvad er fordelene og hvordan kommer man igang

Det er igennem årene blevet stadig mere almindeligt, at forældre vælger at investere i en ejerlejlighed eller andelsbolig til deres børn eller omvendt - at børnene investere i fast ...
×

Menu

Ring til os

Skriv til os

Kontakt

Skriv en besked og vi vender tilbage til dig. Passer det dig bedst at ringe til os? Ring nu på tlf 70 99 99 00


Gratis vurdering

Få en gratis Købsvurdering™ - hvis du skal købe bolig

Lige nu tilbyder vi en gratis og uvildig Købsvurdering™ af den bolig, som du overvejer at købe.

Ring på 70 99 99 00. Telefonen er åben til kl 22:00. Eller udfyld kontaktformularen herunder.