Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er et advokatforbehold?

    Som boligsælger eller boligkøber har man mulighed for at få indskrevet et advokatforbehold i købsaftalen. Et advokatforbehold i købsaftalen betyder at aftalen først er endeligt gældende, når advokaten har skrevet under. Forbeholdet er altså med til at sikre, at handlen ikke gennemføres, uden advokaten har gennemgået købets detaljer og accepteret købsaftalen.
  • Er der fordele ved at indskrive advokatforbehold i købsaftalen?

    Boligkøb kan være en af de største privatøkonomiske investeringer man foretager sig igennem livet, så er det vigtigt at få tjekket bolighandlens detaljer af en uvildig, professionel rådgiver. Vær opmærksom på, at et advokatforbehold ikke er med som standard i en købsaftale. Selvom det hedder et advokatforbehold, så er det ikke kun advokater, som kan kigge på indholdet i købsaftalen. Fx kan en køberrådgiver også hjælpe dig med det.
Andre Begreber

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os