Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er håndværkerfradrag?

    Et håndværkerfradraget hedder reelt Boligjobordningen og er et fradrag, man kan få, når man betaler for håndværker- og serviceydelser til boligen.

Juridiske set hedder det ikke håndværkerfradrag, men Boligjobordningen. Udgangspunktet er, at ordningen giver mulighed for et fradrag i forbindelse med køb af en række serviceydelser, såfremt en række betingelser er opfyldt. For håndværkere gælder, at der kan fratrækkes 12.200 kroner i lønomkostninger pr. person årligt, så længe der er tale om udvalgte energi og klimasikrende ydelser. For serviceydelser gælder, at der kan fratrækkes 6.100 kroner pr. person årligt. Disse ydelser kan f.eks. være rengøring, børnepasning, eller havearbejde.

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guiden - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guiden – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os