Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er en ydelse?

    En ydelse er det man betaler hver måned, når man har et lån. En ydelse på et realkreditlån dækker over afdrag på lån, renter og et bidrag til realkreditinstituttet.

Hvad er en ydelse?

En ydelse er et økonomiske beløb der betales hver måned i forbindelse med optagede lån. På et banklån er der i hovedreglen tale om, at ydelsen er sammensat af renter og afdrag. På realkreditlån er ydelsen sammensat af afdrag + rente + bidragssats. Bidragssatsen er det der betales for, at realkreditinstituttet administrerer og løber risikoen omkring lånet.Bidragssatsen kan variere realkreditinstitutterne imellem, hvorfor det er vigtigt at afdække de forskellige udbyderes tilbud.

Andre Begreber

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os