Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er BBR-oplysninger?

    BBR står for Bygnings- og Boligregistret. Her samles en lang række oplysninger om alle boliger og bygninger i Danmark. En boligs BBR-oplysninger er eksempelvis boligens type og areal, antallet af værelser, toiletforhold, tagdækningsmateriale, opvarmningsmiddel, vandforsyning mv.

Bygnings- og Boligregistret

Bygnings- og Boligregistret (BBR) er et landsdækkende register med information om samtlige landets grunde, bygninger, tekniske anlæg og private boliger mv.

Hvad er BBR-oplysninger?

En boligs BBR-oplysninger er oplysninger registreret i Bygnings- og Boligregistret. Disse oplysninger kan eksempelvis være boligtype, boligareal, antallet af værelser, køkken- og toiletforhold, tagdækningsmateriale, opvarmningsmetoder, vandforsyning mv. På Bygnings- og Boligregistret website kan du se BBR-oplysninger for alle boliger i Danmark.

Hvordan opdatere/ændre man sine BBR-oplysninger

Som boligejer er du selv ansvarlig for, at oplysningerne i BBR er korrekte – faktisk er det lovpligtigt at holde BBR oplysningerne opdateret. Har du ændringer til dine BBR-oplysninger kan du enten:

Andre Begreber

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os