Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
BBR-oplysninger
  • Hvad er BBR-oplysninger?

    BBR står for Bygnings- og Boligregistret. Her samles en lang række oplysninger om alle boliger og bygninger i Danmark. En boligs BBR-oplysninger er eksempelvis boligens type og areal, antallet af værelser, toiletforhold, tagdækningsmateriale, opvarmningsmiddel, vandforsyning mv.

Bygnings- og Boligregistret

Bygnings- og Boligregistret (BBR) er et landsdækkende register med information om samtlige landets grunde, bygninger, tekniske anlæg og private boliger mv.

Hvad er BBR-oplysninger?

En boligs BBR-oplysninger er oplysninger registreret i Bygnings- og Boligregistret. Disse oplysninger kan eksempelvis være boligtype, boligareal, antallet af værelser, køkken- og toiletforhold, tagdækningsmateriale, opvarmningsmetoder, vandforsyning mv. På Bygnings- og Boligregistret website kan du se BBR-oplysninger for alle boliger i Danmark.

Hvordan opdatere/ændre man sine BBR-oplysninger

Som boligejer er du selv ansvarlig for, at oplysningerne i BBR er korrekte – faktisk er det lovpligtigt at holde BBR oplysningerne opdateret. Har du ændringer til dine BBR-oplysninger kan du enten:

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Boligkøb Guiden - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guiden – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Hvad er forældrekøb, hvad er fordelene og hvordan kommer man igang
Artikler & Nyheder

Hvad er forældrekøb, hvad er fordelene og hvordan kommer man igang

Det er igennem årene blevet stadig mere almindeligt, at forældre vælger at investere i en ejerlejlighed eller andelsbolig til deres børn eller omvendt - at børnene investere i fast ...
Ring til os
Skriv til os