Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er et skøde?

    Et skøde er det dokument, som din køberrådgiver tinglyser, når dit boligkøb skal berigtiges. Et tinglyst skøde dokumenterer, at du er den retmæssige ejer af boligen. Skødet tinglyses digitalt, og er et dokument, der offentliggøres i tingbogen.
  • Hvilke informationer indeholder et skøde?

    Skødet vil oftest indeholder oplysninger om hvem køber og sælger er, identifikationen af boligen, pris, finansiering samt dato for overdragelse.

Skødet er blandt de centrale dokumenter i bolighandlen, og vil blive udarbejdet af din køberrådgiver hos Købersmægler eller alternativt af sælgers repræsentant.

Skødet skal tinglyses og tinglysningen koster et tinglysningsgebyr til staten. Gebyret udregnes som 0,6 % af købssummen rundet op til nærmeste 100 og derefter tillagt 1.750 kr. En tinglysningsafgift på skøde ved boligkøb en derfor altid på “50”.

Andre Begreber

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os