Købersmægler tilbyder alle boligkøbere en gratis og uvildig købsvurdering af den bolig man har fundet og måske kunne være interesseret i.

Hvad kan man bruge en købsvurdering til

En uvildige købsvurdering klæder dig som boligkøber på til at stå stærkere og mere trygt i forbindelse med boligkøbet. I modsætning til en boligadvokat involverer vi os nemlig i hele den proces der går forud for en evt købsaftale og bolighandel.

Hvilke informationer kigges der på

Efter at du har udfyldt formularen herunder – gennemgår vi de relevante boligdokumenter og databaser, som vi har tilgængelige, for eksempel tilstandsrapport, elrapport, tinglyste dokumenter, servitutter, radonrisiko, risiko for oversvømmelse osv. På den måde får du et overblik over, hvis der er noget, som vi som køberrådgiver mener, at du skal være særlig opmærksom på.

Hvor lang tid tager det?

Du kan forvente, at vi vender tilbage samme dag, hvis du har sendt os emailen inden kl 18. Vi arbejder typisk med købsvurderinger frem til kl 22 alle hverdage, hvor vores boligchat også er åben. For mange boligkøbere er det rart at tale med en køberrådgiver om aftenen, hvor der er fred og ro. Hvis man er et par, kan det også være rart, at begge to har mulighed for at deltage i samtalen. Selve samtalen tager typisk 20-30 minutter.

Hvordan bestiller jeg en gratis købsvurdering

Det eneste du skal gøre for at få en gratis købsvurdering er at udfylde formularen herunder, så kontakter vi dig når vi har gennemgået boligsagen og har vores feedback klar til dig.