Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
Boligkøb Frederiksberg, København

Boligkøb Frederiksberg, København

Frederiksberg kommune er et Danmarks mest populære steder at bo. Vi har her samlet nyttig viden om bydelen der kan være værd at vide, hvis man overvejer at købe bolig på Frederiksberg.

Boligkøb på Frederiksberg

Frederiksberg er et Danmarks mest populære steder at bo og har nogle af landets dyreste boligpriser. Hos Købersmægler rådgiver vi mange boligkøbere i forbindele med boligkøb på Frederiksberg, hvilket betyder vi kender nabolaget rigtig godt. Vi har her samlet lokal information om Frederiksberg der kan være nyttigt at vide, hvis man overvejer at købe en bolig på Frederiksberg.

Hvem bor på Frederiksberg?

Frederiksberg kommune er en selvstændig kommune omgivet af Københavns kommune. Frederiksberg er Danmarks mindste kommune, og er med sine 105.000 indbyggere, den tætteste befolkede kommune i Danmark. Siden stiftelsen af Det Konservative Folkeparti i 1915 og frem til 2021, har kommunen været ledet af en Konservativ borgmester. Ved kommunalvalget i 2021 blev borgmesterkæden for første gang i kommunens historie, vundet- og overdraget til Socialdemokratiet.

I forhold til Københavns kommune, har Frederiksberg en større andel af børnefamilier og færdiguddannede samt en gennemsnitsalder på 39 år, hvilket er en del ældre end befolkningen i resten af København.

Boligforhold på Frederiksberg

Størstedelen af boligerne på Frederiksberg er boligkarréer, som er opført før 1940. Etageejendomme udgør omkring 93% af de samlede boliger, mens de resterende 7% er villaer og rækkehuse. Lidt over halvdelen af lejlighederne, er minimum 3 værelser. Kommunen er kendt for at have en målsætning om, at man skulle kunne se et træ fra hver bolig opført på Frederiksberg. Ejerboliger udgør 23% af boligmassen, mens andelsboliger udgør 27% af boligmassen på Frederiksberg. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris på Frederiksberg C ligger på ca. 63.500 kr.

Vidste du at Købersmægler tilbyder prisgaranti i forbindelse med din prisforhandling. Det betyder du kun skal betale for vores prisforhandling ved køb af bolig, såfremt vi formår at forhandle en pris. Læs mere om Købersmægler prisforhandling ved boligkøb.

Områder og steder på Frederiksberg

På trods af befolkningstætheden, huser Frederiksberg Danmarks 4. største turistattraktion, København ZOO, samt en række andre grønne naturområder. De største og mest populære parker i kommunen, er henholdsvis Frederiksberg Have og Søndermarken. Udover parker og naturområder, kan man på Frederiksberg, opleve shopping i blandt andet Frederiksberg Centret der har vundet “VIVA Best of the Best Awards“, som et af verdens bedst designede shopping centre. Derudover kan man på Frederiksberg opleve gastronomiske oplevelser ud over det sædvanlige.

Frederiksbergs historie

Oprindeligt blev Frederiksberg bygget i start 1600-tallet, som en selvstændig by adskilt fra København. På trods af selvstændigheden har Frederiksberg siden 1901, kun været uafhængig af Københavns Kommune på det administrative plan. I efterkrigstiden udviklede Frederiksberg sig til at blive en velfærdskommune, og industrikvarterer blev ombygget til beboelsesområder, som vi kender det i dag.

Køberrådgivning Frederiksberg

Overvejer du, eller du i gang med at købe bolig på Frederiksberg, så tilbyder vi køberrådgivning med lokalkendskab i forbindelse med boligkøbet, herunder prisforhandling og juridisk håndtering.

19/05/2022 af

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024
Artikler & Nyheder

Overvejer du at købe bolig? Her er hvad du skal vide om de nye ejendomsvurderinger 2023 / 2024

Er du på udkig efter en ny bolig? Så læs med her og forstå som boligkøber hvad betydningen af de nye ejendomsvurderinger er og hvordan de kan påvirke din fremtidige ...
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os