Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er friværdi?

    Friværdi er forskellen på, hvad ens bolig er værd, og hvor stor gæld man har i boligen. Hvis man har en gæld på 3 millioner Kr. i sin bolig, og boligen har en værdi på 4 millioner Kr., så har man en friværdi på 1 million.

Friværdien er som boligejer særdeles brugbar i forbindelse med privatøkonomiske dispositioner. Eksempelvis ved konvertering af realkreditlån, men også til at stille som sikkerhed i forbindelse med andre køb. Det kan være udbetaling ved køb af fritidshus, forældrekøb eller bilkøb. Som følge af muligheden for at stille sikkerhed i huset, vil renten være særdeles attraktiv, set i forhold til alternativerne.

Andre Begreber

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os