Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er en boligydelse?

    En boligydelse er som andelshaver en månedlig ydelse man betaler til andelsboligforeningen. Boligydelsen er ikke den samlede betaling for at bo i andelsboligen, da der ud over boligydelsen typisk også skal betales af på lån optaget i forbindelse med køb af boligen.

Hvad er en boligydelse?

En boligydelse er en ydelse man som andelshaver betaler månedlig til andelsboligforeningen. Boligydelsen dækker typisk andelsboligforeningens udgifter til ejendomsskat, lån, almindelig vedligeholdelse af ejendommen og administrator.

Boligydelsen er ikke den samlede ydelse man betaler for at bo i en andelsbolig, da der ud over boligydelsen ligeldes typisk skal betales en månedlig leje der dækker evt. lån man har optager i forbindelse med køb af boligen.

Andre Begreber

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os