Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er Løsøre?

    Løsøre er flytbare ting som eks. møbler og hårde hvidevarer. Det skal fremgår i købsaftalen, hvis eventuelle løsøre følger med i handlen.

Løsøre er genstande, der ikke umiddelbart er fastgjort i boligen. En udmærket tommelfingerregel er, at hvis genstanden fjernes uden brug af værktøj, er det løsøre.

Hårde hvidevarer er løsøre, ligesom skabe. Men er der tale om et indbygget skab, hører det med til boligen. Der er stor forskel mellem fritidshus og helårsbolig, når det drejer sig om løsøre. Er der tale om fritidsbolig, følger løsøre i udgangspunktet med. Omvendt forholder det sig med helårsboliger, hvor løsøre i udgangspunktet ikke følger med.

Andre Begreber

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os