Landsdækkende køberrådgivning - åbent alle dage kl. 08.00 - 22.00. Ring til os på tel. 70 99 99 00 eller start en chat.
  • Hvad er et salær?

    Et salær er det beløb man betaler til eks. en mægler (mæglersalær) eller til en advokat for dennes arbejde. Et salær til en ejendomsmægler består af 3 hovedydelser, hvilke er salær til ejendomsmægleren, markedsføring og dokumentomkostninger.

Købers salær til ejendomsmægleren dækker markedsføringen af boligen, udfærdigelsen af dokumenter og aflønning af mægleren, der viser boligen frem. Ejendomsmæglernes tilbud varierer meget, ligesom betingelserne for afregningen af salæret kan variere. F.eks. er de såkaldte solgt eller gratis koncepter meget almindelige i dag, hvor ejendomsmægler først betales, hvis boligen sælges. Disse forhold understreger, at at ejendomsmægleren repræsenterer sælger, og sælgerens interesser. Derfor at det vigtigt, at i som købere selv har rådgivning.

Andre Begreber

Gratis Uvildig Købsvurdering

Skal du til at købe bolig, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder en gratis uvildig købsvurdering af den bolig, du overvejer at købe. Bliv klædt bedre på til dit boligkøb. Læs mere om gratis købsvurdering.

Seneste Artikler

Køb af sommerhus - en stor trend blandt byboere med børn
Artikler & Nyheder

Køb af sommerhus – en stor trend blandt byboere med børn

Priserne på sommerhuse er steget hele vejen igennem Coronakrisen - så er det et godt tidspunkt at købe sommerhus på nu?
Boligkøb og prisforhandling - sådan presser man prisen ned
Artikler & Nyheder

Boligkøb og prisforhandling – sådan presser man prisen ned

Afslag på prisen ved boligkøb kan have stor betydning for mange boligkøbere. Læs med her om hvordan man prisforhandler ved køb af bolig og hvorfor kan det være en god ...
Boligkøb Guide - Alt du bør vide om at købe bolig
Artikler & Nyheder

Boligkøb Guide – Alt du bør vide om at købe bolig

Der er mange detajer forbundet med et boligkøb. I denne guide til boligkøb får du styr på alle de processer, tips og tricks der indgår i et boligkøb, lige fra ...
Ring til os
Skriv til os